Advertisements

Gud så skönt det var att få hem trollen igår. När jag kom hem var Maja redan hemma, hon hade en kompis över och de spelade spel. Strax efter kom Leo hem. Han hade inte fått vara på Öppna verksamheten eftersom det är ny termin och eftersom han varit hos pappa hade ingen gett honom pengar till terminsavgiften. Nån som är förvånad över det? Rena turen att jag hade hunnit komma hem när han kom. Så han fick pengar av mig, det är ju ändå alltid jag som i alla år betalat allt sånt så varför bryta en tradition liksom?

Idag är det möte på familjerätten där vi ska utvärdera hur sommaren har gått. Hahahaha, ja jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det gick ju jättebra, första gången han hade dem efter förra mötet i alla fall. Sen vet vi ju alla hur det gick med att höra av sig i tid om trollen ville stanna kvar där längre. Och så tror han på fullaste allvar att vi ska fortsätta med att han ska ha dem längre när han inte kunde sköta sig första gången? Ja det ska bli mycket spännande i eftermiddag att höra vad han säger. Vilken ursäkt han ska använda sig av den här gången som ingen ändå går på. Undrar hur många omgångar där det krävs för att han ska inse att bollen ligger hos honom nu och folk har för länge sen slutat att tro på det han säger att han ska göra när man märker att inget ändå händer?

Men innan dess är det praktik som gäller. Det går sakta men säkert framåt med att sortera arkivet och jag är i alla fall inne på skåp två med boxar. Som sagt, sakta men säkert framåt. Det lär ju vara några veckor kvar innan jag är helt klar. Då behöver vi hitta på nya arbetsuppgifter åt mig, men som det lät på chefen på samtalet i fredags så ska det inte vara några problem. Skönt det, för det finns inget värre än att bara sitta av tid.

Kim

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.