Advertisements

Jaha, hur gick det på familjerätten igår? Han dök inte ens upp och hörde inte av sig! Så vi satt och pratade om sommaren osv och de sa att jag ska hålla mig till det umgänge som bestämdes i Tingsrätten som är varannan fredag till måndag och inte en sekund mer eftersom han inte kom. Och hade han tyckt att det var viktigt så hade han hört av sig om han fått förhinder, vilket han inte gjorde. Och vad kan vara viktigare än att få reda ut om man ska få ha sina barn mer? Jo, det fick jag sms om senare när jag väntade på bussen hem. Han var på akuten med en jobbarkompis som skadat sig. Det var alltså så viktigt att han inte kunde hört av sig och bokat om tiden. Det tar några sekunder att skicka ett sms så det hade han hunnit göra. Jag hade i alla fall bokat om tiden så vi får väl se om han behagar dyka upp nästa gång eller om det dyker upp nåt som är viktigare än barnen, igen. Som alltid. Jag visste så fort jag läst det att det bara var en dålig ursäkt för att slippa komma på mötet, eftersom han vet själv hur han skött sommaren och är det nåt K inte gillar så är det att behöva stå till svars för de misstag han har gjort. Nej, tok heller, det vill han inte behöva göra. Och bara nån dag innan fick jag ju sms om att han ville att vi skulle lösa det själva, utan familjerätten. Så att han skickade ett sms senare med en dålig ursäkt visar bara på hur mycket han inte vill behöva stå till svars. Han låter det gå före umgänget med sina egna barn.

Jag tog bussen till Ica för att handla till middagen. På vägen hem träffade jag på Leo som var på väg hem ifrån öppna verksamheten. Eftersom klockan var så mycket så ”hann” jag inte starta tvätten. Eller ja, jag hann väl, men klockan hade blivit så mycket innan det skulle vara dags att hänga den. Så jag hoppade över det. Istället satte jag mig i soffan och väntade på att tiden skulle gå så jag kunde börja med maten.

Efter maten tog J disken och jag lade mig till rätta i soffan. Kollade lite tv innan det var dags för Leo att lägga sig. Då hoppade jag in i duschen medans Maja och J kollade på Idol, som jag vägrar att se. Efter duschen kröp jag istället ner i sängen och kollade lite serier i väntan på att Idol skulle sluta så Maja kunde lägga sig och J kunde krypa ner i sängen med mig istället. Vilket han gjorde tills det var dags att lägga sig.

Idag blir precis som alla andra dagar. Först praktiken, sen handla, sen hem och tvätta. Riktigt Svenssonliv alltså. Och jag älskar varje sekund av det. Så mycket har hänt på ett år och jag är lyckligare nu än vad jag nånsin har varit. Jag trodde aldrig nånsin att jag skulle komma hit där jag befinner mig idag. Så även om det är ex som är dumma i huvudet inblandade, eller jag är så trött på att få i ordning på arkivet så att jag bara vill spy ibland så skulle jag inte vilja byta bort en enda sekund av mitt liv.

Kim

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.