Advertisements

Jag hade helt glömt bort att jag hade ju ett möte igår med en ifrån stadsarkivet. Det var ju rätt många saker vad gäller arkivet som jag och Lisbeth inte hann gå igenom innan hon slutade så jag hade en hel del frågor. Men de fick jag svar på, och några till jag kom på under tiden så nu vet jag vad jag ska göra och när det ska göras. Då är det bara att fortsätta som vanligt. Pratade även med min chef och det är personalmöte i september som jag ska vara med på. Som slutar klockan 17. Visst, jag får börja klockan 11, men har ingen lust att vara där så länge. Men J tar Leo ifrån Öppna Verksamheten stänger tills jag kommer hem. Det är det viktiga, det funkar inte riktigt att ha honom hemma utan uppsikt och Maja ska inte behöva ta det ansvaret över sin lillebror tycker jag. Men nu är den delen också löst så nu är det lugnt.

Idag ska jag fortsätta med arkivet på jobbet så fort allt det vardagliga jag gör är överstökat. Jag hittar bara mer och mer fel ju mer jag går igenom så för tillfället är det totalt kaos, som jag försöker reda ut. Det tar sin lilla tid kan jag lugnt säga utan att överdriva. För varje steg framåt för att få ordning i röran är det ett steg bakåt. Sakta men säkert blir det dock mer och mer ordning där inne och även om det är mycket kvar ser jag slutet.

När jag slutar ska jag ta bussen till affären och handla middag, vad det nu blir. Sen hem och mala tobak med min nya malare jag fick i för tidig julkapp av Kalle och som han hämtat ut. Sen blir det till att tvätta trollens sängkläder också. Nu när vi är två som delar på allt som ska göras tar det inte så lång tid att fixa allt varje eftermiddag. Och så hinner jag ju faktiskt fixa det mesta som behöver göras innan jag går till jobbet.

Aldrig en tråkig stund på jobbet
Aldrig en tråkig stund på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.