Advertisements

Inte blev det nåt bloggat igår inte. När vi klev upp så lyste det ilsket rött på routern och inget fungerade. Varken tv eller internet. Ringde till bredbandsbolaget som upplyste om att det för tillfället var en driftstörning och jag skulle få ett sms när det var över. Jaha, inte mycket att göra åt saken alltså. Men hjälp vad snabbt trollen blev klara för skolan när de inte kunde göra något med sina mobiler, så inget ont som inte har något gott med sig. 🙂 Själv har jag ju 4g på mobilen så jag kunde roa mig medans jag väntade att det skulle bli dags att gå till praktiken.

Där gick inget heller riktigt som det skulle, nästan så att man skulle kunna tro att det var tisdag, dagen som gud glömde. Vi har fått en ny skrivare på jobbet och det går inte att skanna, vilket jag gör dagligen. Nånting med att senaste programvaran inte hade något för skanning så det var inget teknikern vi ringde kunde göra något åt konstaterade han när han väl kom. Så våran administratör fick ringa till IT för de skulle tydligen kunna aktivera det. Jag vet inte om de hann göra det för jag gick hem. Tydligen behöver vi även logga in på skrivaren, men förstod inte om vi behövde göra det för att kunna skriva ut, eller bara när vi ska kopiera och skanna. Hoppas inte att vi behöver göra det varje gång vi ska skriva ut nånting, för en gång i månaden skriver jag ut 50 adresserade brev med ett formulär, och har ingen lust att behöva logga in för varje utskrift. Att fixa de där breven, lägga dem i kuvert och få iväg dem tar redan några timmar, vill inte tänka på vilken tid det kommer att ta om jag ska behöva logga in för varje utskrift. Jaja, det lär jag väl märka nästa vecka när det är dags att skriva ut alla de där breven, vilket görs i varje månadsskifte.

Efter att Maja slutat gick vi hela familjen till Ica, och hjälp vilken tid det tog för Leo att välja godis. I vanliga fall är vi hemma max 30 minuter efter att vi gått, men igår var vi inte hemma förens klockan fyra. Då var jag alldeles för trött för att orka starta en tvätt, så det får jag ta idag istället. Hade heller ingen lust att laga mat, så vi åkte med Kalle till Burger King istället. Varken Kalle eller jag var sugna på det, men ingen av oss hade heller lust att laga mat så det fick bli så helt enkelt.

Resten av kvällen tillbringades i sängen med serier, och klockan var inte mer än 23 när jag och J gav upp och gjorde oss i ordning för att sova. Jopp, det har varit en lång vecka helt enkelt.

Vaknade klockan åtta i morse och gick upp och rökte men kände att jag hade ingen som helst lust att kliva upp och starta kaffet så jag lade mig och sov några timmar till. När jag vaknade var trollen på väg ut på pokémonjakt med Kalle så jag sitter här i tystnaden med mitt kaffe. J sover fortfarande men kaffet är klart till honom också så vi får väl se om han vaknar snart, så han slipper dricka kaffe som smakar bränt. 🙂

Leo ska sova hos Kalle idag så jag och J ska ha filmkväll med Maja. Vi ska se första Pirates of the Carribean hade jag tänkt. Jag gillar starkt att Maja nu är så gammal att hon ska se filmer som även hennes mamma gillar. Men de mer våldsamma, som Sagan om Ringen och liknande, får nog vänta något år till tror jag.

Och har ni sett min nya snygga design? Det är duktiga Ida som har gjort den. Hon gjorde ju även min header för ett litet tag sen. Nu är sidan även responsiv och ska funka på alla skärmar allt ifrån stora datormonitorer till smartphones. Nu slipper jag äntligen jetpacks fula blå och vita design när folk läser på mobilen.

Ingen filmkväll är komplett utan en katt i knät
Ingen filmkväll är komplett utan en katt i knät

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.