Advertisements

Vi hade myskväll med Maja igår eftersom Leo sov hos Kalle. Vi kollade film och hon fick vara uppe lite längre än vanligt så vi hann se klart filmen. Det är så skönt att ha bara ha en unge hemma och kunna fokusera på ett barn i taget, vi har verkligen tur att vi har Kalle i vårat liv så att jag får den möjligheten ibland.

Sen fick kvällen iofs ett litet tråkigt slut. Jag och J låg i sängen och pratade, som vi ofta gör innan vi ska sova, och jag pratade om något som är väldigt jobbigt för mig. Hans respons? Jo, att försöka skoja bort det. Och det gör mig vansinnig! Han undrar varför jag inte pratar med honom, och säger att jag kan prata med honom om allt,  men när jag väl gör det får jag bara tramserier tillbaka. Inte så konstigt att jag inte pratar med honom om såna saker. Jag blev sur och han kunde ju minsann inte förstå varför. Jag försökte förklara men han verkade bara bli sur. Till slut gav jag upp och lade mig och sov. När någon försöker prata om allvarliga saker de går igenom, eller tänker på, så skämtar man inte till det. Punkt slut!

Vaknade tidigt första gången. Vet inte hur tidigt för jag var så trött att jag såg suddigt och kunde inte se vad klockan var. Vinglade ut på balkongen för en cigg, och sen tillbaka in till sängen och somnade om och sov till nån gång runt halv tio.

Idag får vi besök av Rasmus och hans tjej! Nån gång i eftermiddag kommer de över. Då ger det mig tid till att hinna med allt jag ska hinna med idag. Som tvätta, byta badlakan, dammsuga, handla och lite annat smått och gott. Kalle skulle höra med Rasmus när de tänkte komma över så att han kan lämna Leo då. I vanliga fall när nåt av trollen sover över hos Kalle kommer de ju hem på kvällen strax innan läggdags, men självklart vill Leo träffa brorsan och det ska han ju givetvis få göra också. Mitt första projekt idag efter att jag gjort mig i ordning är att försöka komma på vad vi ska äta idag. Alltid lika kul att försöka göra. Snart får jag nog ta en dag till att leta upp nya recept för jag börjar tröttna rejält på typ allt vi äter, vilket bara gör det svårare och svårare att försöka komma på middag.

Johnny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.