Advertisements

Trollen var överlyckliga att få träffa storebrorsan igår. Ja, det var ju jag också, självklart. Men de senaste gångerna vi träffats har de varit hos pappa så de har inte träffat honom sen hans student. Jag har ju hunnit med att träffa honom några gånger sen dess. De kom när vi satt och åt och stannade nån timma innan de var tvugna att gå, de skulle hem och äta.

Idag är det tillbaka till rutinerna igen. Praktik, handla och hem och tvätta. Så har vi det här skojiga med att försöka komma på middag. Varför måste man äta varje dag för? Det borde finnas ett piller med allt man behöver få i sig, istället för att äta varje dag. Jag hatar verkligen allt som har med mat att göra. Inte bara laga maten, men äta också. Det är så himla tråkigt.

Tänkte tvätta trollens sängkläder också. Då behöver jag inte tvätta i morgon för det tar dem minst två dygn på sig att torka eftersom de måste hänga dubbelvikta för att få plats.

När vi skulle beställa böcker i lördags såg jag att play.com ska lägga ner efter sista augusti. De ska öppna något nytt, där de kommer sälja precis samma saker, förutom böcker. Var ska jag nu vända mig när jag ska beställa böcker, det är det enda de inte kommer sälja i sin nya shop. Så jag satte mig och googlade och fick fram några ställen. Ett av dem var Amazon. Som iofs inte är så dyra vad gäller begagnade böcker men de har ju sina egna fraktpriser som butikerna där måste följa och då blir det rätt så dyrt. Så jag fortsatte att leta och hittade några ställen till. Det fanns ett ställe där en begagnad pocket kostade ungefär 40 kr men de hade gratis frakt. Så jag ska nog testa det stället nästa gång jag beställer. De har i alla fall den serien som jag håller på att samla ihop till nu. Och engelska böcker vägrar jag att beställa ifrån svenska shoppar. Dels har de typ inte ens hälften av de böcker jag vill ha, och om de har det så är de svindyra. Och jag läser hellre på engelska än svenska, tycker det flyter bättre om man läser på originalspråket. Plus att det är så mycket som går förlorat i översättningen om man köper dem på svenska.

Dags för praktiken igen
Dags för praktiken igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.