Advertisements

Jag kan erkänna att även om jag gillar att organisera och få ordning så börjar jag lessna rejält på att försöka få ordning på arkivet. Box efter box med personnummer som ska kollas. Och man måste kolla tre saker. Vilket år de är avregisterade, vilket år de är avlidna och vilken del de tillhör så att man ser att de ligger i rätt box. Jag har än så länge en jättehög med de som legat avregisterade i fel år, en jättehög med folk som har flera ärenden som är avregisterade olika år och som bör ligga ihop och jag hade en jättehög med de som låg i fel box pga vilken del de tillhör som jag nu stoppat i egna boxar. Men det tar ju aldrig slut, boxarna bara fortsätter och fortsätter. Nu är jag i alla fall klar med äldreomsorgen för 2014 och 2015 och socialpsyk 2015. Bara resten kvar då. Det sträcker sig tillbaka till 2012 när vi bytte system, det tidigare är inte utskrivet men ligger på systemet i datorn. Och man blir rätt trött i huvudet av att sitta och slå in hundratals personnummer och kontrollera dem varje dag. Men det är bara att fortsätta tills allt är klart. Det tillhör ju trots allt mitt jobb att ha ordning i arkivet.

Efter jobbet åkte jag till affären och handlade middag, sen hem och fixa med tvätten. Sen lade jag mig på soffan för att vila lite men det blev ingen lång vila. Sist jag kollade på klockan var hon halv fem, sen slumrade jag lite och nästa gång jag kollade på klockan var hon kvart över fem. Så jag kanske slumrade max 20 minuter. Men det behövdes för fy vad trött jag var. Inte i kroppen, men i huvudet av alla personnummer jag går igenom varje dag.

På kvällen kollade Maja och J Idol. Själv vägrar jag ju så jag lade mig i sängen och kollade serier. När Idol var slut var det dags för Maja att lägga sig och jag och J såg ett avsnitt Supernatural innan det var dags för oss också att sova.

Idag blir ungefär en repris av igår. På jobbet ska jag gå igenom boxar ifrån arkivet och kolla så att allt stämmer, vilket det inte gör så mycket som jag hade önskat. Sen handla och sen hem. Men eftersom jag tvättade sängkläder igår har de inte hunnit torka än så tvätten kan jag hoppa över idag. Dammsugningen tog vi i söndags så det behövs inte heller göras. Så jag antar att det kommer att bli en rätt lugn eftermiddag här hemma.

Majas träning har dragit igång för säsongen så hon ska iväg senare. Men den här säsongen har de senare träning så hon hinner äta med oss alla dagar förutom onsdag. Vilket är fördelen med träningstiderna. Nackdelen är att hon hinner bara hem, duscha och borsta tänderna så är det dags för henne att gå och lägga sig.

Kaffe, den enda anledningen till att jag tar mig igenom dagen
Kaffe, den enda anledningen till att jag tar mig igenom dagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.