Advertisements

Jag brukar ju lyssna på p3 på jobbet. Programmen är helt ok, problemet är bara att de spelar så otroligt mycket skitmusik mellan varven man måste lyssna på. Så jag laddade hem appen till Sveriges Radio och drog ner massor med dokumentärer som jag lyssnar på under tiden jag jobbar. Jag hinner gå igenom ungefär tre dokumentärer på en arbetsdag. Det är allt ifrån droger till mord.Mycket intressant. Jag drog ner de jag ville lyssna på ifrån p3 dokumentär och p1. Det blev ett gäng så det fick räcka så. När jag har lyssnat igenom alla dem så ska jag ladda ner de övriga. Jag är helt klart beroende av dokumentärer nu.

Jag är så trött på alla boxar. Att sitta och slå in alla personnummer och kontrollera datum och tillhörighet gör mig totalt slut i huvudet. Så när jag kom hem igår malde jag tobak sen lade jag mig på soffan och slumrade en stund. Vi var tvungna att äta lite tidigare så att Maja hann smälta maten innan träningen. Och den här säsongen kör de stenhårt. Så det var en väldigt trött Maja som kom hem igår med ont i hela kroppen. Precis som det ska vara. De blir ju äldre, och då blir träningarna hårdare och tuffare.

Idag blir det samma som alltid. Först jobba, sen handla sen hem och tvätta. Nu har sängkläderna torkat så nu kan jag tvätta igen. Misstänker att jag kommer att vara lika trött i huvudet som resten av veckan. Så det kanske blir en lur på soffan när allt är klart här hemma. Jag längtar tills mötet med chefen och min arbetsspecialist den 14e september. Då ska jag be om nåt mer att göra så jag kan varva arkivet med det så kanske jag inte blir lika trött i huvudet. Och så ska jag öka på arbetstiden så jag är uppe i 75% så det är klart till anställningen. Sen har jag en lista på jobbet med saker jag ska ta upp på mötet också. Bland annat ska jag fråga vilka som har kollektivavtal.

Eftersom det är ny månad i morgon måste jag förbereda körjournalerna så de är märkta och klara och bara att byta ut i morgon. Jag måste redan börja tidigare så det är bytt och klart tills klockan nio när jag egentligen ska börja, då vill jag inte behöva börja ännu tidigare för att märka körjournalerna också.

Tidsfördriv på jobbet
Tidsfördriv på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.