Advertisements

Igår var en sån dag när jag bara kände för att göra ingenting, så det var precis vad jag gjorde. Eftersom trollen ändå åkte till sin pappa försvann de flesta av mina måsten. Skulle ha bäddat rent, men det sparade jag tills idag. Det enda jag gjorde var faktiskt att gå och handla så att vi skulle ha nåt att äta hemma. Men orkade inte laga mat så jag handlade bara så vi kunde äta toast, det kändes lagom avancerat.

J kom lite tidigare än han brukar, och det var så skönt att bara mysa ihop sig i hans famn i soffan under filten, det var precis vad jag behövde. Vi satt så ett tag och såg på tv och sen fixade jag toast som vi åt medans vi kollade på dr. Phil. Efter det begav vi oss istället in till sängen och kollade på Supernatural och White Collar. När J började snarka bestämde vi oss för att sova efter avsnittet vi kollade på. När vi kom i säng var det innan midnatt, en barnledig fredag. Jupp, vi är ett gammalt gift par. 🙂

Jag vaknade första gången runt klockan sju och klev upp och rökte. Funderade på att starta kaffebryggaren men kom fram till att jag inte var så sugen på att kliva upp för dagen så det blev tillbaka till sängen och försöka somna om. Lyckades till slut men sov väldigt oroligt och vaknade igen strax efter tio. Då blev det att knäppa igång kaffebryggaren. J sover fortfarande och lär väl göra det ett tag till. Men det finns kaffe till honom också när han väl vaknar. Om jag inte dricker upp det också haha. Men då är jag en god flickvän och gör nytt åt honom.

Idag ska vi till ÖoB med Kalle. Sen ska jag vara snäll och låta Kalle färga mitt hår haha. Jag har en hemsk utväxt som stör mig varje gång jag ser mig i spegeln. Och så ska jag bädda rent. Mer än så har jag inte planerat. Jo, jag måste handla och fixa middag också. Vad vi nu ska äta. Det blir nog nåt simpelt, som typ baconpasta. Det känns lagom avancerat idag. Har sån mensvärk att jag bara vill dö så känner inte riktigt för att stå vid spisen. Milt sagt. Måste nog köpa med mig choklad hem när vi är och handlar med Kalle.

Enda sättet att starta en lördagsmorgon
Enda sättet att starta en lördagsmorgon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.