Advertisements

Det blev en rätt så slö dag igår också. Det enda vi lyckades med var att ta oss till ÖoB med Kalle och handla lite. Eller ja, så lite blev det inte, som vanligt gick det på över 500 kr. Jag kan erkänna att en liten del av den summan var choklad. Men har man pms så har man. Men nu har vi i alla fall allt vi behöver för en månad framåt. Vi stannade även till på Ica så jag kunde handla allt jag behövde till maten.

När vi kom tillbaka hem blev det mer kaffe och sen satte Kalle igång och färgade mitt hår. Jag bara älskar när nån pillar mig i håret, så att färga håret är det bästa jag vet. Om nån gör det åt mig och jag slipper det själv. Mindre kul är det däremot att behöva skölja ur det och jag gissar på att jag inte fick ur allt. Men jag orkade inte bry mig.

När Kalle åkt hem hoppade jag i pyjamasbyxor och kröp ner under filten i soffan, jag var sååå frusen av nån konstig anledning. J gjorde mig sällskap i soffan och vi låg där i några timmar och gjorde bara ingenting. Så himla skönt och det har blivit tradition för oss när vi är barnlediga att tillbringa lördagarna i soffan och kolla på nån dålig dokusåpa som går i repris på MTV. Igår var det Teen mom OG. Jag har redan sett alla avsnitt men passade perfekt att bara ligga och slötitta på när man inte orkade göra något annat. Så nej, det blev varken renbäddat eller tvättat igår. Det får jag ta idag istället.

Och jag hade sån pms igår så jag hade verkligen ingen lust med nånting, inte ens laga mat trots att vi hade allt hemma. Så det fick bli pizza istället. J var snäll och gick och handlade det medans jag låg kvar i soffan och hade ont i magen. Efter maten förflyttade vi oss till sängen och kollade serier tills det var dags att sova.

Idag spelar det däremot ingen roll hur mycket pms och hur mycket mensvärk jag har. Saker måste göras. Jag måste verkligen bädda rent eftersom jag skulle gjort det i fredags, och i morgon kommer trollen hem så då måste det finnas rena kläder. Jag måste gå ut med soporna och lite annat smått och gott. Men innan jag ens tänker tanken på att sätta igång ska jag njuta av en andra mugg med kaffe.

pms

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.