Advertisements

Igår fick jag lite gjort i alla fall, även om det inte var mycket. Jag bäddade rent i alla sängar, vek undan ren tvätt och körde en överfull maskin med ljust tvätt. Det är tur att vi har en sån stor tvättmaskin som vi har, för tvättkorgen var överfull.

Sen slappade jag i soffan i väntan på J som var hemma och packade lite. När han kom fortsatte vi att slappa i soffan ett tag innan vi förflyttade oss till sängen och fortsatte slappa där istället. Vid klockan tio gav vi upp och gjorde oss i ordning och lade oss och sov. Han har ju turen att ha sovmorgon idag men det hade ju inte jag. Det är tillbaka till allvaret för mig nu efter helgen.

Och idag kommer äntligen trollen hem! När alla har slutat ska vi ner på stan och köpa nya skor till träningen till Maja. Hon ska få ett par riktiga basketskor, hoppas jag. Jag kollade Stadium online för att se vad det fanns att välja på, men Eskilstuna fanns inte ens med att välja på som alternativ. Så vi får väl se vad de har när vi kommer ner.

Sen blir det hem och fixa tvätt och sen fixa mat. Tror inte att tvätten som hänger har hunnit torka än så att jag kan vika undan den innan jag går till jobbet så det får jag göra när vi kommit hem istället. Tur att det i alla fall är enkel mat idag. Det blev ju ingen baconpasta nu i helgen så det tar vi idag istället.

Ikväll ska Maja och J titta på Idol. Jag avskyr det så jag slänger mig hellre i sängen med en serie eller en bok. Jopp, Lilith har kommit igång med läsningen igen. Det blir några sidor varje kväll när vi lagt oss. Svenssonliv när det är som bäst, typ. Läsning i sängen.

Tillbaka till allvaret (och jobbets goda kaffe)
Tillbaka till allvaret (och jobbets goda kaffe)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.