Advertisements

Jaha, dagen blev ju inte alls som jag planerat, inte ens i närheten.

Kommer till jobbet och kastar ett öga på almanackan inne på kontoret. Ser att det står nånting på måndagen och kollar närmare. Ja just ja, det var ju personalmöte och jag skulle inte börjat förens 11 och slutar klockan 17. Men kändes lite onödigt att gå hem så jag stannade kvar. Men grämer mig att jag hade kunnat sova till klockan 9, 2½ timma längre än vanligt. Messade Maja om att vi får köpa skorna nästa dag, messade J för han skulle ju ta Leo hade vi kommit överens om och sen skicka ett sms till Leo om att det var ju idag han skulle vara kvar sent på öppna verksamheten. Problemet var bara att Leos telefon var urladdad och han inte läste mitt sms. Som tur var så kom J tidigt hem till mig för Leo gick hem vid klockan tre som vanligt eftersom han inte sett smset jag skickat.

Som tur var, för mig, slutade personalmötet lite tidigare, vid halv fem. Så jag tog bussen direkt hem. Slapp handla som tur var eftersom vi hade allt vi behövde hemma till maten. Slängde igång en maskin med tvätt och sen självdog jag i soffan en stund med huvudvärk tills det var dags att börja med maten.

Efter maten hängde jag tvätt och sen slöade jag i soffan tills Leo skulle lägga sig och Idol började som Maja och J skulle se. Då lade jag mig i sängen och kollade serier istället. När Idol hade slutat gjorde J mig sällskap och där låg vi, jag med huvudet på hans axel som alltid, tills det var dags att sova.

Idag ska vi däremot shoppa skor till basketen till Maja. För jag tror jag trippelkollade almanackan för att se att det inte var något på jobbet idag. Och det var det inte. Så skoshopping it is. Hinner förhoppningsvis handla innan så slipper jag ta det efter. Men först ska jag tillbringa dagen med att försöka reda ut arkivet.

Var lika utslagen som Roxy igår
Var lika utslagen som Roxy igår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.