Advertisements

Igår var en lugn dag på jobbet så jag kom inte upp i så många steg. I vanliga fall brukar jag gå runt 12 000 steg men igår kom jag bara upp i drygt 8 000. Det hade att göra med att blanketterna vi skickar ut en gång i månaden kom ut igår och när man ska fixa i ordning dem är man väldigt stillasittande och det tar några timmar att göra. Gud så jag längtar tills jag får min gummimatta så att jag kan stå upp, bättre än ingenting. Nu får jag för ont i fötterna för att stå upp när jag inte har nån matta att stå på.

Jag slumrade på soffan i ca 20 minuter när jag hade kommit hem, packat upp det jag hade handlat, fixat undan den rena tvätten och startat en ny maskin. Gud så skönt det var. Jag vet inte varför jag var så trött, det är sällan jag somnar på soffan nu för tiden. Jag vaknade strax innan J kom, och sen var det dags att fixa middag. J tog disken efteråt så jag kunde bara slappa i soffan. För jag kan ju inte påstå att jag blev så mycket piggare av en powernap på 20 minuter. Jag kollade på dr Phil och sen fick jag Leo i säng innan jag hoppade in i duschen. När jag var klar var det snart Majas tur att lägga sig och sen tillbringades resten av kvällen i sängen med J. Vi kollade på Teen Mom OG innan det var dags att sova.

Idag är det äntligen fredag, wiho! Men eftersom det är vardag blir det en repris av alla andra dagar, typ. Praktiken, hem och vänta in trollen, handla, hem och tvätta, fixa middag och sen är det kväll. Maja har träning ikväll så det blir bara Leo hemma till fredagsmyset. Misstänker att han vill se sin nya film med Scooby Doo han inte sett än. Och jag hatar Scooby Doo så jag lär ju lägga mig i sängen och kolla på nånting istället. Det låter som en bra fredagskväll enligt mig.

Mitt trogna sällskap
Mitt trogna sällskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.