Advertisements

Det blev trots allt en rätt lugn dag igår. Jag var och handlade, tog tvätten, diskade, malde tobak och lagade mat. Hann även med en stund i soffan mellan det som skulle göras här hemma och det var dags att börja med maten. Efter maten hoppade jag in och tog en dusch och rakade benen. Så himla skönt att få det gjort när det inte blivit gjort på över en vecka.

Maja kom hem strax innan halv åtta. Då var det dags för fröken att lägga undan sin rena tvätt och ta en dusch och sen var det snart dags för sängen för henne. När hon hade lagt sig var det dags för mig och J att krypa ner i sängen och kolla ett avsnitt White collar och sen var det dags för oss också att sova.

Idag är det tillbaka till vardagen igen. Varför är helger så korta och vardagar så långa? Det känns inte riktigt rättvist, det borde ju vara tvärt om. I fem dagar kommer mina dagar att se likadana ut; praktik, handla, tvätta, laga mat. Det är allt jag gör. Men ska jag vara ärlig så är det faktiskt rätt skönt. Inget drama och inga människor som konstant ska orsaka drama. Såna människor har jag tagit bort ur mitt liv. De får göra vad de vill med sina liv, de är ju vuxna människor, men försök inte blanda in mig i det.

Det svider något fruktansvärt i mitt vänstra öga, och jag måste klia mig i stort sett varje gång jag har blinkat så jag misstänker att jag måste gå till jobbet utan smink idag, vilket aldrig händer. Men kommer nog inte klara av att gå en hel dag utan att klia mig så jag har inte så mycket att välja på.

upload_-1 (27)

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.