Advertisements

Mötet igår gick jättebra. Utifrån det vi pratade om ska min arbetsspecialist skriva ihop en arbetsplatsanalys. Den ska han lämna till arbetsförmedlingen och sen ska de bestämma hur stor lönebidraget ifrån deras sida blir. Så anställningen är på gång, bara att det inte går så fort som jag vill, det hinner inte bli klart tills första oktober som jag hade hoppats.

Från och med måndag kommer jag även att gå upp till 75% vilket betyder att jag börjar 08:30 och slutar 15:00. Då hinner jag se till att trollen kommer iväg till skolan som de ska, och jag slutar ändå så pass tidigt att jag hinner hem innan Leo slutar på öppna verksamheten. Jag kommer även att få en fiiiin titel; administratör. Och lära mig inköpsprogrammet och att fixa fakturor. Så kan jag och våran receptionist synka våra semestrar så det alltid finns någon på plats som kan fixa sånt för det kan inte vänta tills man kommer tillbaka till semestern. Så från och med nästa vecka får Leo vara på öppna verksamheten tills klockan fyra och då måste han även äta mellis där. Det kostar 50 kr/månaden. Men eftersom jag inte har så mycket att välja på är det bara att betala och se glad ut så idag måste jag växla.

Idag blir det en vanlig vardag med allt vad det innebär. Först praktik, sen handla, sen hem och tvätta och laga mat. Jag älskar att mina vardagar ser likadana ut. Rutin, dramafritt. Finns inget bättre än det. Men det tog lång tid att komma hit och jag var tvungen att säga upp bekantskapen med både en del familj och vänner. Men det är det värt. Nu har jag den familj jag själv har valt, och de vänner som faktiskt ger energi och inte bara tar. Jag behöver inget drama i mitt liv. Visst, saker händer alltid i livet, det kommer man inte ifrån. Men det är skillnad på händelser utifrån och folk som konstant skapar sitt eget drama och sen gnäller över hur livet är, sånt har jag ingen ork till.

lilith

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.