Advertisements

Igår var jag en duktig flicka och ringde facket när jag var på väg hem ifrån jobbet och gick med från och med första oktober. Min anställning kommer inte att ha kommit igång då, men när den väl kommer igång så är jag redan med. Och de hade tre betalningsfria månader så det var bara att köra. Passade på att ringa det samtalet på väg till affären. Fick prata med en jättetrevlig kille som svarade på alla mina tusen frågor jag hade. Så nu har jag samlat massor med vuxenpoäng.

Hemma lyckades jag faktiskt slumra en stund på soffan men det kan inte ha varit mer än 30 minuter eller så. Men skönt var det.

Tyvärr bestod kvällen till större delen av bråk. J har gjort en sak man bara inte gör i ett förhållande. Och nej, innan ni börjar spekulera så har han inte varit otrogen, riktigt så illa var det inte. Men tillräckligt illa för att jag inte ska känna samma tillit till honom som jag gjort tidigare. Och han kommer att få jobba hårt för att jag ska kunna känna det igen. Ja, det är han som måste jobba för att det ska bli så för det var han som förstörde tilliten. Då är det inte upp till mig att se till att det blir bra igen, då är det helt och hållet upp till honom. Men den här gången kommer det krävas mer än en chokladask och några extra pussar och kramar. Tilliten är så pass förstörd att skulle han säga att gräset är grönt så skulle jag vara tvungen att titta ut genom fönstret för att se om det stämmer. Förut hade han kunnat säga att gräset är rosa och jag hade ändå trott på honom utan att ens se ut genom fönstret. Men jag tror helt och fast att vi kommer att komma dit. Hade jag inte trott det hade jag bett honom att ta sina saker och gå och aldrig mer komma tillbaka. Men som sagt, det är helt upp till honom att fixa det han förstörde, det är inte upp till mig.

Idag åker trollen till sin pappa över helgen, så det kommer att bli tomt och tyst hemma. Tur då att jag har planer för varje dag under helgen. När jag slutar idag ska jag ner på stan och köpa present till kusinens äldsta som fyller år. Väntar bara på ett sms med en önskelista så att jag vet vad jag ska köpa.

Sen blir det till affären och handla, sen hem och fixa, det är ju fredag och då ska det bäddas rent. Sen ska jag avsluta hela dagen med en lång dusch och raka benen. finns det nåt bättre än att lägga sig i en renbäddad säng när du är nyduschad med nyrakade ben?

Johnny

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.