Advertisements

Igår var jag hos kusinen för att fira hennes äldsta som blev fem år. Men höll aldrig på att komma iväg. Gick ner till bussen i tid och stod där och väntande. Samtidigt som bussen kom, precis innan jag skulle kliva på, fick jag ett meddelande ifrån J som undrade om jag inte hade glömt nånting. Fan! Presenten. Så det var bara att gå upp igen för att hämta den och missa den första bussen. Och eftersom det var lördag går bussarna inte lika ofta så det var 20 minuter tills nästa buss skulle komma. Messar kusinen om att jag blir lite sen, och varför, och hon upplyste mig om att det började klockan ett, inte klockan två. Så jag blev ännu mera sen än jag tänkt men kom till slut iväg.

Var där några timmar innan jag åkte hem igen. J kom en liten stund efter att jag hade kommit hem. Vi satt och pratade ett tag innan vi lade oss i sängen för att kolla serier, och där spenderade vi hela kvällen tills det var dags att sova, vilket var runt halv ett nån gång.

Så igen var mer glad än jag när jag vaknade och såg på klockan att jag för en gångs skull fick sovmorgon längre än till nio, vilket är när jag senast brukar vakna.

Idag får vi besök av pappsen. Han kommer nån gång efter klockan två. Men innan dess har jag lite som ska göras. Jag måste dammsuga, vika undan den torra tvätten och köra igång en ny maskin med tvätt. Jag behöver även slänga på sängkläder i Majas säng så slipper jag tänka på det i morgon.

Sen har vi det där roliga med att komma på vad vi ska äta också. Jag är så himla trött på det och så himla glad att jag snart slipper det. Vi ska nämligen bli med matkasse i den här familjen. Vi bestämde oss för att testa en matkasse ifrån Citygross. Jag jämförde matkassar ifrån många olika ställen och den verkar vara den där man får mest mat för pengarna, och sparar mest tid genom att en del som ska hackas, skivas och liknande redan är fixat när den levereras. Så det måste jag också sätta mig och fixa med. Får se om det blir idag eller i morgon.

I morgon kommer hon äntligen hem!
I morgon kommer hon äntligen hem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.