Advertisements

Vi hade det så trevligt igår så. Pappsen kom över strax efter två och vi drack kaffe och pratade. Sen hjälpte han till och göra upp en kommande budget. Har ingen aning alls om hur han räknade, men jag litar fullt på att han vet vad han gör, mattegeni som han är. Så det är bara att hålla sig till den budgeten så ska nog allt bli bra.

När han åkte hem så gick jag och J och handlade, vi var ju tvungna att äta nånting. Men jag var lat och kände inte alls för att laga mat, så vi köpte färdigmat som bara var att slänga in i micron. Strax efter att vi kom hem kom Kalle över och stannade ett litet tag innan han åkte hem och jag och J käkade.

Sen var det dags för något jag skjutit upp sen i fredags; att raka benen. Det är ju så sjukt tråkigt men nu var det så illa att jag inte kunde skjuta upp det längre. Och jag förstår inte varför jag skjuter på det för även om det är tråkigt så går det rätt fort och det är ju så sjukt skönt efteråt. Men nu är det i alla fall gjort och jag behöver inte göra det igen på några dagar. Resten av kvällen tillbringade vi i sängen med serier innan det var dags att sova.

Klockan sex ringde alarmet idag, snacka om att jag ville skjuta mig själv. Jag är inte gjord för att gå upp så tidigt. Men idag går jag upp till 75% på praktiken och då får man vackert gå upp tidigare. Jag börjar även med flex, vilket alltid är trevligt. Och jag kommer ju ca 15 minuter tidigt varje morgon så inarbetad flex kommer alltid att finnas. Synd bara att jag inte kommer att kunna använda den till att sluta tidigt en fredag, utan den kommer att gå åt till familjerätten, habiliteringen och annat. Så nya tiderna på jobbet blir 08:30-15:00. Det känns som att det går att leva med måste jag säga.

Sen i eftermiddag blir det en repris, som det alltid blir på vardagarna. Handla, tvätta och laga mat. Har jag tur kan jag lägga mig på soffan en liten stund för det känns som att det kanske kommer att behövas efter att han gått upp klockan sex.

upload_-1 (28)

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.