Advertisements

Jag var helt död igår. Tiderna på jobbet gick bra men jag var så trött. Först att gå upp tidigare än jag är van vid och sen att sitta 1 timma längre vid en dator, det gör en trött. Men jag ska väl vänja mig vid det också hoppas jag. Men idag är det andra dagen, vilket alltid brukar vara värre så jag lär nog lägga mig på soffan när jag kommer hem. Det gjorde jag aldrig igår utan pratade i telefon med kusinen istället.

Efter jobbet åkte jag som vanligt och handlade middag och sen var det hem och packa upp det, vika undan den rena tvätten och köra igång en ny maskin som gällde. Precis som vilken vardag som helst. Jag måste erkänna att jag älskar rutinen och att mina dagar ser ungefär likadan ut på vardagar. Jag vet precis när jag ska göra vad och det är totalt fritt ifrån kaos. Ja, så fritt det nu kan bli med två barn hemma. 🙂

Och igår kom äntligen mina troll hem efter en helg borta. Det är alltid lika skönt när de kommer hem. Maja var hemma när jag kom hem ifrån praktiken och Leo kom hem strax efter. Kan ju inte påstå att Leo var på det bästa humöret, men han var hemma i alla fall och det är allt som räknas.

Vid halv sex fixade jag middag, sen hängde jag tvätten medans J diskade och sen var det soffan och dr Phil som gällde. När det var slut var det dags för Leo att lägga sig, J och Maja bänkade sig framför Idol och själv lade jag mig i sängen och kollade på Bones. När Idol var slut kom först Maja in och sade god natt och sen kom J in och tittade på Bones med mig. När det var slut var det dags att sova.

Det går åt mycket kaffe på jobbet
Det går åt mycket kaffe på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.