Advertisements

Hela dagen igår gick jag och omkring och fick konstant för mig att det var torsdag och jag kunde nästan känna fredagsfeelingen krypa sig på. Det spelade ingen roll att jag gång på gång konstaterade att det var onsdag, vips så ställde hjärnan in sig på att det var torsdag ändå.

Jag är inte så säker på om jag mådde bättre eller sämre igår. Ingen ångest men en stor ledsenhet. Jag antar att det är bättre, vad som helst är bättre än ångest i mina ögon. Det blev dock lite bättre när kvällen kom och jag fick krypa ner i sängen under täcket och kolla serier.

Idag är det i alla fall torsdag men nu har jag ingen fredagsfeeling istället. Jag ser däremot fram emot helgen av en annan anledning; sovmorgon. Nu när jag går upp klockan sex varje morgon hinner det knappt bli måndag innan jag ser fram emot helgen och sovmorgon. Inget alarm, det måste ju vara det mest underbara att föreställa sig.

En nackdel med att jobba till klockan tre är att mellan halv tre och tre har vi kafferast. Vilket, som antyds, gör att man dricker kaffe. Vilket gör att även om man kommer hem och är trött kan man inte vila för att man precis druckit kaffe. Kan vara därför jag inte har lagt mig på soffan en enda dag den här veckan, trots att jag vet att jag egentligen är trött. Fördelen är att jag utan problem orkar igenom eftermiddagen utan att vara allt för trött.

Anledningen till att man orkar med eftermiddagen
Anledningen till att man orkar med eftermiddagen

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.