Äntligen klar!

Igår hände det äntligen; jag blev klar med arkivet! Jag har slitit med det sen innan semestern, gått igenom box efter box, akt efter akt och igår stoppade jag äntligen den sista akten i rätt box. Nu är arkivet redo och klart. Vilket iofs förde med sig att den sista timman hade jag inget att göra. Så jag tog och gick igenom alla akter som så småningom ska skickas till stadsarkivet och insåg att hon som lärde upp mig glömde något av det allra viktigaste. Att visa hur man kommer åt alla utredningar och beslut i systemet så att jag kan se att alla papper faktiskt finns där. Oups! Får prata med chefen nån gång under dagen idag om hur man gör för hon var inte på plats igår. Så jag roade mig istället med att se över när de ska skickas iväg. De ska ju sparas hos oss i fem år innan de skickas till stadsarkivet. Jag var så trött att jag höll på att somna och konstaterade att det blir absolut en stund på soffan när jag kommer hem. Men så kom kafferasten och efter den muggen kaffe piggnade jag till. Som alltid.

När jag slutade var det det gamla vanliga, handla och sen hem. Hoppade över tvätten för jag hade aldrig fått ihop en hel maskin med tvätt. Så det blev en stund på soffan ändå, men tack vare kaffet lade jag mig aldrig ner utan satt och pillade på mobilen tills det var dags att laga mat. Efter maten blev det soffan igen, och dr Phil medans J tog disken. Sen var det dags för Idol för honom och Maja och jag gjorde som alltid och lade mig i sängen med mina serier istället. När Idol var slut kom Maja in för att säga god natt, och J kom in och kröp också ihop under täcket medans vi kollade ett avsnitt av Bones innan det var dags att sova.

Idag är det äntligen, äntligen fredag! Som jag har sett fram emot den här dagen sen i måndags. Inte för att det händer nåt speciellt, men fredagar är nog en av mina favoritdagar på veckan. Det är startskottet på helgen och när man lägger sig fylls man av den underbara känslan av att man inte behöver ställa alarmet till morgonen efter. Men först ska jag ta mig igenom dagen. Och den ser ut precis som alla andra vardagar.

Jobba till klockan tre, sen hem och vänta in Leo, gå och handla tillsammans med trollen, hem och fixa det som behövs som tvätten, laga mat, slänga sig i soffan för att förflytta sig in till sängen när Idol börjar. Och idag är det skönare än vanligt att få slänga sig i sängen för jag har ett sprillans nytt avsnitt av Grey´s anatomy som ligger och väntar på mig som jag ska se.

Fördelen med att kolla serier i sängen är att ingen skymmer min tv
Fördelen med att kolla serier i sängen är att ingen skymmer min tv
(Visited 74 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com