Advertisements

Åååh, sovmorgon, det vackraste ordet som finns. Vaknade första gången strax före åtta, gick upp och rökte och funderade starkt på att starta kaffebryggaren. Men det är lördag och jag vägrar gå upp då om jag kan undvika det, så jag gick och lade mig igen och lyckades somna om. Tänkte att jag sover väl en timma till men icke. Jag sov till klockan elva. Underbar!

Idag ska Leo till Kalle och sova kvar där. Han tar ju ett av barnen lite då och då dels för att han vill ha lite egentid med dem, för att de ska komma ifrån varandra lite och för att jag ska få lite egentid med dem också. Så jag, J, och Maja ska kolla på Pirates of the Caribbean 2 ikväll. Men innan dess har jag lite att göra.

Jag ska rensa ur sovrummet och vardagsrummet så att vi får plats ordentligt. Och så vet jag inte om vi skulle uppdatera min telefon när Kalle kommer för att hämta Leo också. Väntar på svar om det. Vi har ju pratat lite löst om det. Den har inte blivit uppdaterad på länge, så nu börjar en del appar att strula för de är så nya att de inte riktigt är kompatibla med telefonen som har ett gammalt operativsystem.

Pratade med min chef igår om mina nya arbetsuppgifter, nu när jag är klar med arkivet. Jag har iofs ett till arkiv jag ska ta itu med, men det är det inte riktigt dags för än. Det måste rensas lite för det är handläggarnas jobb och inte mitt. Så jag måste ha nåt att roa mig med så länge. Och hon kom även fram till att det vore bra om jag lärde mig programmet vi använder för inköp och fakturor. Sånt som inte kan vänta om hon som sköter det är sjuk eller är på semester osv. Och vi hade tur för snart startar det en ny kurs i det programmet, så att jag kan lära mig det ordentligt och inte bara genom att kolla på när nån annan gör det. Så hon tyckte att jag skulle anmäla mig till ett av tillfällena, och var det några andra kurser jag kände att jag skulle ha nytta av i arbetet så var det fritt fram för mig att anmäla mig till dem också. Det fanns flera datum att välja mellan så när  jag kom hem hörde jag med J vilket datum som är bäst, eftersom det är han som får ta trollen tills jag kommer hem. Kursen är ifrån 13.30-17 så jag kommer att komma hem mycket senare än jag brukar och då måste nån ta Leo, för öppna verksamheten stänger klockan 16. Och anmälan kan göras tidigast 1 oktober. Har jag nämnt tidigare att jag har världens bästa chef?

Älskar filmmys med trollen
Älskar filmmys med trollen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.