Advertisements

Gud så jag röjde i sovrummet igår. Jag var ute med två stora, blåa IKEA-påsar med skräp. Tänk vad mycket skit man samlar på sig. Men nu är det gjort och gud vad mycket plats det blev över där. Idag fortsätter röjningen i vardagsrummet. Om ett litet tag.

Det blev aldrig av att fixa telefonen igår för det gick inte alls som vi ville. Så Kalle skulle hem och plugga på lite hur han ska gå till väga, så tar han med sig sin dator där han har alla program när han ska lämna tillbaka Leo idag. Så idag blir det förhoppningsvis av. Min telefon är ju inte uppdaterad sen jag köpte den så det är verkligen på tiden att det blir gjort. Jag hatar att uppdatera telefonen men ibland har man inget val, speciellt inte när det gått så lång tid.

På kvällen hade vi mys. Vi kollade film samtidigt som vi åt middag framför tvn. När filmen var slut var det dags för Maja att lägga sig och jag och J förflyttade oss in till sovrummet. Där gjorde vi något vi sällan gör; lät bli att starta tvn och istället pratade vi, i över en timma, innan det var dags att sova.

Idag fortsätter som sagt röjningen, i vardagsrummet. Det mesta ska kastas men en del ska ner i källaren. Som det vita bordet jag målade för ett bra tag sen. Jag har ingen lust alls att ställa undan det, men det kan inte stå där längre. Och jag vägrar att kasta det. Så källaren it is! Det kanske kommer till användning nånstans nån gång.

Adjö bordet!
Adjö bordet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.