Advertisements

Jag vaknade 20 minuter innan alarmet ringde. Först var jag lite förvirrad och fick för mig att det var söndag morgon och jag kunde med gott samvete somna om. Sen insåg jag att det var måndag morgon och insåg att jag inte skulle hinna somna om på den lilla stunden innan alarmet ringde så då var det lika bra att gå upp. Jag kommer att vara sååå trött i eftermiddag. Men tack vare eftermiddagskaffet på jobbet kommer jag inte kunna lägga mig på soffan. Vad ska det vara bra för att vakna så tidigt för?

Och inte blev telefonen uppdaterad igår heller. Den vill helt enkelt inte trots att Kalle gjorde på precis samma sätt som han alltid gör. Men eftersom det är min teknik är det ingen som blir förvånad. När har min teknik funkat som den ska?

Jag sprang på mitt kära ex I utanför Ica igår. Och det enda jag kunde tänka var att var jag konstant full under hela förhållandet? Det måste jag nästan ha varit om jag hittade ett enda försonande dag hos honom. Jag hälsade inte ens utan gick raka vägen in i affären. Men jag hade god lust att gå fram och fråga var pengarna och min medicin han stal tagit vägen.

Idag på jobbet ska jag fortsätta att gå igenom de akter som i början på nästa år ska skickas till arkivet och se om något fattas, vilket det garanterat gör. Handläggarna är inte alltid så snabba på att lägga med allt i akten när de lämnar in dem. Så då får jag göra en lista på vad som fattas så att jag kan efterlysa det efter nyår.

Sen blir det det gamla vanliga. Bussen till affären för att handla, hem och tvätta och så småningom laga mat. Yes, alla vardagar ser likadana ut och jag kan inte annat än gilla det. Inget kaos, inget drama utan allt flyter på i en lugn rutin. Precis som det ska vara.

Känslan när man ser sitt ex
Känslan när man ser sitt ex

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.