Advertisements

Jag kände inte alls för att laga mat igår. Speciellt inte när en kollega hade med sig kinamat till lunch. Så efter lite överläggande med Kalle kom vi fram till att vi skulle käka kinamat till middag, så så fick det bli!

Och jag var så trött igår efter att ha gått upp halv sex att jag innan vi skulle iväg somnade på soffan efter att jag kommit hem. Det gick bara inte att låta bli. Jag sov inte speciellt länge men tillräckligt länge för att det skulle i alla fall göra en liten skillnad i hur pigg jag var. Och det är ju så skönt att sova en stund på soffan.

Kvällen tillbringades som vanligt i soffan fram tills trollen lagt sig. Då kröp jag och J ner i sängen och kollade på Hells Kitchen innan det var dags att sova för oss också. Jag tror att jag faktiskt somnade rätt fort för jag har inget minne av att jag låg vaken en längre tid.

Idag har jag möte med min arbetsspecialist och min chef.Jag vet faktiskt inte om varför, för jag tvivlar på att Arbetsförmedlingen redan fattat ett beslut om mitt lönebdrag. Men jag antar att jag får veta varför vi har ett möte när det väl är dags i eftermiddag.

Sen blir det det gamla vanliga. Till affären och handla, hem och tvätta och sen laga middag. Fast idag blir det bara en enkel middag till de andra, jag har ju kinamat kvar. Så de får nöja sig med makaroner och köttbullar. 🙂 Och så har ju Maja träning idag också efter middagen.

Kalle hade med sig ett paket igår till mig, en bok. Jag beställde ju en hel hög förut, men hade bara kontanter och det kan man inte betala med när man beställer ifrån England. Så vi fick ta det i Kalles namn, han betalade med sitt kort och så fick han kontanter av mig. Och trots att jag beställde ifrån en och samma webbshopp så verkar de skicka alla böcker en och en, och inte i ett enda paket, vilket hade varit det logiska. Inte för att jag klagar, då får jag fler paket. Men det hade ju onekligen underlättat för dem att skicka allt i ett och samma paket.

Älskar att få hem böcker!
Älskar att få hem böcker

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.