Advertisements

Kalle hade med sig det bästa nånsin när han lämnade av Maja efter träningen igår, massor med böcker till mig! Hela 38 stycken för att vara exakt. Det var ett stort paket plus en säck. Det kan ju knappast bli bättre än så. Tyvärr var en av böckerna fel, så jag ska vänta in de andra böckerna så att jag kan gå igenom listan över beställda böcker och se vilken jag inte fick så får vi väl kontakta dem så får de skicka den. Det var rena julafton att gå igenom alla böcker och sortera upp dem. Nu väntar bara det roliga, att hitta plats till dem. J var snäll nog att gå med på att vi gick och lade oss tidigt så att jag skulle hinna läsa. 🙂

Vaknar upp till spöregn så det lär bli bussen till jobbet. Problemet är bara att inget av trollen äger ett paraply, det ska jag ju köpa på fredag. Ja, de är så stora nu att de vägrar regnkläder. Och jag tänker som så att visst kan jag köpa regnkläder och tvinga på dem det när de ska gå hemifrån, men sen kommer de inte att använda dem på hela dagen i skolan och de kommer att bli totalt genomblöta istället. Då är det bättre att de får var sitt paraply som de vill ha och att det verkligen används så de slipper att bli blöta. För jag kan garantera att skulle jag ändå köpa regnkläder så skulle de inte användas på rasterna och det skulle sluta med blöta troll.

Igår var jag duktig och betalade alla räkningar. Sen beställde jag sånt som behövs som tobak, kattmat, böcker och filmer till trollen och nya lakan till oss. Och kontot är ändå mer än godkänt efter det måste jag säga.

Hade även möte med min arbetsspecialist igår. Han ville gå igenom arbetsplatsanalysen han ska skicka till arbetsförmedlingen för att vara säker på att han fått med allt så de kan göra en så korrekt bedömning som möjligt. Han gissade på att det skulle ta max två veckor innan arbetsförmedlingen lämnade besked och sen kan vi gå vidare med att kontakta HR för att få till ett anställningskontrakt. Så han hoppades på att om ungefär en månad kan jag skriva på anställningspapprena. Woho!

Efter praktiken var det det samma som alltid, handla, hem och tvätta och fixa middag. Och så självklart betala räkningarna och beställa det som skulle beställas.

Och idag blir det en repris. Praktiken, handla, hem och tvätta och sen fixa middag. Fast idag tar jag nog bussen till praktiken med tanke på hur mycket det regnar ute. Fördelen med det är att då får jag nog lite extratid på flexen, vilket kommer behövas i November när jag ska till habiliteringen igen. Vilket påminner mig om att jag behöver kolla upp vilken tid det var vi skulle vara där. Jag får försöka komma ihåg det idag.

Världens mest vackra syn!
Världens mest vackra syn!

2 Comments

  1. Hahaha! Underbart med mängden böcker!!!

    Massor av härligt ruskväder här med. Så mysigt. Det blev tända ljus direkt jag gick upp.
    När det gäller regnkläder tänker vi så annorlunda. Mina små har ingen valmöjlighet. Där är det regnkläder på. Dom stora valde att ta softshelljackor idag. Den ena för att hans regnjacka börjar bli liten, den andra gjorde som storebror. Och så vet dom om att det är upp till dom själva om dom vill gå blöta eller inte idag. 😉

    1. Jag ser hellre att de får var sitt paraply och slipper bli blöta än att jag slänger ut flera hundra på regnkläder som inte används och resultatet blir blöta barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.