"> Att överge en gammal trotjänare -

Att överge en gammal trotjänare

Igår var en lite halvseg dag på jobbet, jag längtar efter att få sätta tänderna i nästa arkiv. Men jag fick tiden att gå och roade mig så gott jag kunde. Bokade in lite planeringsdagar och möten i almanackan också. Världens bästa J ställer upp och tar barnen två dagar nästa vecka när jag måste jobba över för möte och planeringsdag. Fördelen med de dagarna är att jag får några timmars plus på flexen, vilket alltid är trevligt. Och välbehövligt med tanke på att i november ska vi till habiliteringen och i januari är det ju familjerätten.

Det var för mycket jobb med att ha dubbla almanackor, en på jobbet och en hemma, och det var bara en tidsfråga innan nånting skulle krocka. Och att ha en almanacka för allt som jag tar med till jobbet och sen hem igen var bara att glömma för det skulle jag aldrig komma ihåg. Så det var bara att bita i det sura äpplet och börja använda en i mobilen. Det tog sin lilla tid att vänja sig vid, men nu tycker jag det är fruktansvärt smidigt måste jag erkänna. Jag som i alla år använt en pappersalmanacka och sagt att jag aldrig skulle kunna vänja mig vid att ha en i mobilen. Nu kan jag knappt förstå hur jag klarat mig utan.

Efter jobbet var det samma som alltid; handla, hem och tvätta och sen laga mat. Alltid strax innan det är dags att göra mat släpper effekten av kaffet på eftermiddagen och jag blir frusen och jättetrött och vill helst av allt bara lägga mig och sova en timma. Brukar ske ca en kvart innan jag ska göra mat så det där med att lägga sig och slumra är bara att glömma då. Men idag blir det nog en lur på soffan. Vilket jag iofs tänker varje morgon men sen blir det ändå inte av för att jag är för pigg när jag kommer hem. Och hoppa över kaffet på eftermiddagen går inte. Det är ju livsviktigt. 🙂

Maja kom glatt hem ifrån träningen igår och berättade att hon ska få vara med på matchen på lördag. Ja, inför den här säsongen när de gick upp i en annan liga har de ju gjort om lite. Nu har de färre spelare per match och om du får spela eller inte beror inte på hur bra du är, utan om du dyker upp på alla träningar och ger 100%, vilket hon har gjort. Och nu har hennes hårda slit lönat sig och hon får spela på lördag. Nu väntar jag bara på att få veta vilken tid matchen börjar så jag vet när jag behöver åka. Så att som vanligt när jag är barnledig och tänker att jag ska ha en lugn helg hemma i pyjamasbyxorna blir det långt ifrån det. Har planer både fredag, lördag och söndag nu.

Hej då min trogna almanacka i papper
Hej då min trogna almanacka i papper
(Visited 45 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com