Advertisements

Efter jobbet igår gick jag ner på stan och mötte upp pappsen utanför banken och sen gick vi in. Vi sade till om vad vi ville och så fick vi vänta ett litet tag innan vi fick komma in på ett kontor. Killen försökte förklara allt så bra han kunde, men sånt där förstår jag ingenting av, och det var just därför pappsen var med. Jag frågade honom om allt, han kollade statistik och siffror och sen kom ”vi” fram till vad som var det bästa sparandet för mig. Det hela tog typ en timma och till slut skrev jag under två papper och är nu mera stolt ägare av ett pensionssparande. Vuxenpoäng deluxe.

Efteråt skulle pappsen hem till bastun och jag hade lite shopping att avklara, men det gick väldigt fort. Var sitt paraply till trollen, en väldigt rosa väska till Leo och ett nytt skärp till mig. Jag har ju haft mitt i flera år, och nu börjar det att ge upp och knäpper upp sig självt i tid och otid. Till sist blev det en sväng in på Hemköp för att handla det som behövdes och sen bussen hem.

När jag kom hem hade J tagit i stort sett allt här hemma. Han är bara bäst! Han hade bäddat rent, diskat och dammsugit. Det enda som var kvar för mig att göra var tvätten, och den får han inte röra. Den vill jag ha gjord på mitt sätt och då är det lika bra att jag tar det själv. Men jag började med att hoppa in i duschen och raka benen. Sen startade jag tvättmaskinen. Lagom tills dess kom J och vi kröp ihop i soffan tillsammans fram tills Idol började. Det vägrar jag att titta på så jag lade mig i sängen med lite serier istället. När Idol var slut kom J in i sovrummet och gjorde mig sällskap. Vi kom i säng hyfsat tidigt, för att vara en fredag, runt midnatt.

Jag trodde att jag skulle få en rejäl sovmorgon men icke. Halv nio vaknade jag. Gick upp och tog en cigg och kände efter om jag trodde att jag skulle kunna somna om, men nej. Det var bara att starta kaffebryggaren.

Maja har match idag så den ska vi iväg och kolla på. Men det är inte förens i eftermiddag så jag får väl hitta på nåt att fördriva tiden med fram tills vi ska åka. Eftersom jag vaknade så tidigt så kanske jag hinner iväg för att handla och hämta ut paket innan vi åker. Annars tar jag det när vi kommer hem, brist på tid finns det ju inte riktigt idag. Vilken tur jag har ändå att de har match idag så att jag får träffa henne även fast det är pappahelg.

Nån längtar efter måndag så att matte kommer hem
Nån längtar efter måndag så att matte kommer hem

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.