Advertisements

Gud så stolt jag var över Maja igår, ja över alla tjejerna i laget. De har verkligen utvecklats i sitt spelande sen förra säsongen och det är som att se ett helt nytt lag. Och allt deras hårda slit har verkligen lönat sig för de utklassade verkligen det andra laget, tror matchen slutade 57-22 eller nånting sånt. Och de hade inga problem med att anpassa sig till de nya reglerna som började gälla den här säsongen nu när de är äldre. Som sagt, sjukt stolt.

Efteråt tog vi bussen hem och sen gick vi och handlade det som behövdes till middagen. Hemma fastnade vi i soffan, först framför tvn och sen nästan två timmar på Youtube. Det roligaste vi såg var nysande katter. 🙂 Jag skrattade så jag grät. Jag kan absolut rekommendera att ni söker på ”cats sneezing” på Youtube om ni är uttråkade nån gång.

Efter det var det dags att laga mat och efter att vi hade ätit blev det sängen och serier. Det blev väldigt sent i säng men vad gör det när man är barnledig? Det sena sänggåendet resulterade i att jag vaknade samma tid som alltid, med en rejäl huvudvärk. Så efter att jag varit uppe och rökt bestämde jag mig för att gå och lägga mig igen och försöka sova bort den, vilket lyckades.

Idag ska vi ut på lite shopping med Kalle. Vi ska dels till ÖoB för månadens handling av städ- och hygienprodukter och sen ska vi till Elgiganten och kolla på en bänkdiskmaskin. Jag hoppas verkligen att vi kommer därifrån med en, men det beror lite på vad den kostar. Visst, de har ju superbilliga, men de är inte tillräckligt höga. Jag vill ha en som är 45 cm hög så att mina stora kastruller också går in, och de kostar lite mer i regel. Men om vi inte har råd med nån sån vet jag i alla fall hur mycket mer jag behöver spara. Sen behöver vi även ta en sväng till affären och köpa nåt att äta. Jag ska bara komma på vad.

Kvällen lär väl spenderas i sängen med serier innan det är dags att sova. Vilket är tidigt för i morgon är det upp klockan sex som gäller.

Jag brukar få hjälp med hushållssysslorna här hemma
Jag brukar få hjälp med hushållssysslorna här hemma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.