Advertisements

Första stoppet igår, hos Elgiganten, gick inte så bra. De hade ingen hög bänkdiskmaskin inne utan bara små, men han kunde beställa en stor. Men jag ville ju se hur de ser ut inuti så att jag vet om min stora kastrull får plats. Men de skulle inte få in nån den närmaste tiden så vi gav upp och åkte till ÖoB istället för den vanliga månadshandlingen. Den blev några hundra billigare den här månaden eftersom det redan fanns hemma redan.

Efter det åkte vi till Media Markt och där hade de två stora inne och jag velade fram och tillbaka vilken av dem jag skulle ta. När jag väl bestämt mig så kunde de inte hitta den på lagret men jag blev erbjuden att få köpa skyltexemplaret som bara stått framme i en vecka. Efter lite funderande till bestämde jag mig för att göra det. Men då kommer lagerkillen ut och berättar att han hittat den på lagret så allt löste sig. Nu är vi glada ägare till en bänkdiskmaskin!

På väg ut till bilen ser jag en filur bakom den som jag kände igen. Och bredvid den filuren stod ännu en filur jag kände igen. Det var ju Maja och Leo! 🙂 Så det blev ett litet kramkalas där på parkeringen. Vilken tur jag har som fått träffa Maja både lördag och söndag, och som fick träffa Leo på söndagen. Vi stod och kramades och pratade en stund innan det var dags för mig, Kalle och J att åka hem och fixa diskmaskinen. Och då ville självklart inte munstycket till vattenslangen passa, jag trodde att det var standardmått nu för tiden. Så Kalle åkte iväg för att köpa ett fäste som passade. Under tiden var J snäll och gick till affären för jag hade sån mensvärk att jag trodde att jag skulle avlida.

Kalle kom strax tillbaka med ett fäste som passade. Han kopplade in det och sen testade vi om allt funkade, vilket det gjorde. Så jag körde igång en smutsig omgång disk sen gårdagen på en gång. Gud så skönt det är att ha en diskmaskin igen. En bänkdiskmaskin kanske inte är det snyggaste, men gud så bekvämt det är.

När Kalle hade åkt så gick J och köpte pizza åt oss. Jag hade alldeles för ont för att gå och han var snäll nog att gå så att jag slapp. Istället satt jag kvar under filten i soffan med mitt kaffe tills han kom tillbaka. Vi åt, och sen slängde vi oss i sängen för resten av kvällen med lite serier fram tills det var dags att sova runt klockan tio.

Det vore ju synd att säga att jag var pigg när alarmet ringde. Men eftersom vi somnade hyfsat tidigt är jag inte så farligt trött. Vilket är tur för det är en lång dag idag. Det är möte på jobbet så jag slutar klockan 17. I vanliga fall brukar jag då börja senare, så att jag ändå bara jobbar mina sex timmar, men eftersom det varit månadsskifte måste jag byta körkournaler tidigt på morgonen innan bilarna ska användas, så jag måste ändå vara på jobbet i vanlig tid idag. Men då får jag mer timmar på flexen vilket alltid är trevligt. Och välbehövligt eftersom jag snart har läkartid, möte på habiliteringen och lite annat sånt jag kommer att behöva ta på flexen.

Min nya kärlek!
Min nya kärlek!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.