Advertisements

Det gick inte alls som det skulle igår på praktiken. Kommer dit, fixar körjournalerna och posten och ska logga in på datorn. Det går inte. Ringer IT som upplyser mig om att min period har gått ut så min chef måste förnya den för att jag ska få åtkomst till systemet. Går och pratar med chefen som ringer IT och de fixar det men upplyser om att det kan ta ett tag innan jag kommer in så de gissar på att vid lunch ska det vara klart. Riktigt så länge behöver jag inte vänta utan hon var väl snarare nån gång runt klockan 11. Så det blev lite bråttom med att fixa det som skulle fixas med tanke på att vi hade personalmöte kvart över ett. Men jag hann allt som tur var.

Mötet däremot gick lite bättre. Mest för att det skulle hålla på till klockan 17 men vi blev klara strax innan jag i normala fall slutar så jag kunde gå hem som vanligt. Körde igång en maskin med Majas träningskläder när jag kom hem så att de ska vara rena inför den här veckan och alla träningar och gympalektioner. Maja hade sin bästa kompis över och hon stannade kvar och åt med oss. Mycket fniss blev det, precis som det ska vara.

Kvällen blev lugn. Laddade diskmaskinen och körde igång den sen blev det soffan ihop med J. Där blev vi sittandes tills båda trollen lagt sig. Då blev det istället sängen och ett avsnitt White Collar innan det var dags att sova.

I morse när alarmet ringde var jag så sjukt trött att jag lade mig i tio minuter till efter att jag stängt av alarmet. Det händer typ aldrig, så jag gissar på att det kommer att behövas mycket kaffe på jobbet idag. Ska även försöka hinna med att leta fram vantarna, kände igår på väg till praktiken att det är verkligen dags för det nu.

praktik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.