Advertisements

Bleh vilken dag det var på jobbet igår. Inte jobbet i sig men jag hade huvudvärk och frös hela dagen. Gick med tjocka koftan på och leggins under jeansen men frös i alla fall. Hela dagen. Var i valet och kvalet om jag skulle ta min flex och gå hem tidigare, men jag måste spara den tills november när vi har tid på habiliteringen.

När jag slutat åkte jag och handlade mat och sen hem och fixa. Röjde på databordet och vardagsrumsbordet och sen var jag totalt slut och kunde knappt andas. Av det lilla som tog max en kvart! Så istället fick det bli soffan under filten tills det var dags att laga mat. Det var ju tisdag och då äter vi tidigare så att Maja hinner smälta maten innan träningen.

Och det var en mycket stolt tjej som kom hem senare ifrån träningen för att berätta att hon minsann blivit uttagen till den här söndagens match också. Två matcher i rad! Jopp, jag är en mycket stolt mamma måste jag säga. Jag vet ju hur hårt hon sliter och blir så glad när allt det lönar sig och jag ser hur stolt hon är och hur mycket hon växer som person.

I morse vaknade jag och mådde inte ett dugg bättre så jag sjukanmälde mig. Idag och några dagar framåt för jag tvivlar på att jag kommer att må bättre i morgon. Så att så fort trollen gått till skolan ska jag krypa ner i sängen igen. Inte för att jag tror att det kommer göra nånting bättre, men det känns som om det är vad kroppen behöver nu.

Sen blir det som alltid att komma på nåt att äta och gå och handla. Ska hämta ut de två sista paketen också när jag ändå är där. Hämtade ut två igår och har två till jag ska hämta ut idag, hade aldrig fått med mig alla fyra hem. Igår hämtade jag ut våra filmer och mina nya lakan till dubbelsängen jag beställt och idag ska jag hämta ut min tobak och våra böcker.

Ska även försöka mig på att städa badrummet men är tveksam till att jag kommer att orka. Men jag har inte så mycket val, det måste bli gjort innan lördag. Behöver även städa lilla toaletten men det tar bara några minuter. Det är inte lika mycket att torka av som i badrummet. Men får se hur mycket jag orkar. I värsta fall får jag väl ta lite i taget och vila mellan varven. Det blir nog bra.

Det finns inget bättre när man är sjuk än en katt i knät
Det finns inget bättre när man är sjuk än en katt i knät

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.