Advertisements

När man varit hemma sjuk tre dagar ifrån jobbet kan man lugnt säga at det finns en hel del att göra när man kommer tillbaka Tiden gick väldigt fort kan jag ju lugnt påstå. När jag fått undan det mesta var det dags att fixa telefonen.

Vi har ju fått nya telefoner på jobbet. Alla fasta ska bytas ut emot mobiler. Och inte en vanlig Android, nej då. Microsofts egna telefoner är det vi fått. Och de suger rejält kan jag säga. Jag är ju rätt van vid dem eftersom det är jag som har haft hand om huvudtelefonen när våran receptionist varit sjuk eller på semester och därför vet jag att den suger rejält.Men det är bara att bita ihop och se glad ut. Har ju inte så mycket att välja på. Fick i alla fall igång den och sen ringde jag IT så de kunde registrera den och nu funkar den som den ska.

Jag hoppade över kaffet på eftermiddagen för jag kände hur trött jag var. Då kan man ju tro att det vore utmärkt med en mugg kaffe. Men nej, jag kände att jag verkligen var i stort behov av att få slänga mig på soffan hemma när jag fixat tvätten. Och hade jag druckit kaffe hade jag inte kunnat lägga mig och då hade kaffet gått ut kroppen lagom tills jag skulle köra igång med matlagningen och jag hade varit helt död.

Så det blev bussen till affären och handla middag sen hem och fixa tvätten och efter det kunde jag lägga mig på soffan. Och där låg jag i en timma tills det var dags att fixa mat. Slumrade väl kanske 20 minuter eller nåt sånt och resten av tiden låg jag bara och blundade.

Det lär väl bli något liknande idag om jag inte mirakulöst blir pigg under dagen. Var så trött när jag klev upp att jag såg så suddigt att jag inte kunde göra något på datorn den första halvtimman. Jag satt bara och stirrade på skärmen och försökte se tillräckligt mycket för att stänga av Spotify som av någon anledning ligger på autostart. Men såg för suddigt för att kunna trycka exit. Men nu så, nu har synen fixerat sig tillräckligt för att jag i alla fall hyfsat kan se vad jag skriver.

Det är snart dags att väcka Maja och efter det ska jag göra mig i ordning, komma på middag och få ihop en inköpslista, koka ägg och rulla cigg. Jag borde bli klar lagom tills vi ska gå. Trollen till skolan och jag till praktiken. Sen blir nog dagen en repris ifrån igår. Bussen till affären och handla middag, hem och fixa tvätten och sen slänga sig på soffan.

Telefonen ifrån helvetet
Telefonen ifrån helvetet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.