Advertisements

Fy vad trött jag är, och det är bara onsdag. Jag skulle kunna döda för en sovmorgon. Men det är några dagar kvar tills alarmet inte ringer klockan sex och jag måste kliva upp.

Igår på jobbet fixade vi med våra nya mobiler vi har fått som ska ersätta de fasta telefonerna. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; jag hatar Microsofts mobiler. Det finns ingen logik alls i hur de är uppbyggda. Varför kunde vi inte fått en Samsung istället?

Igår när jag kom hem möttes jag av ett brev! Det var ju flera månader sen så jag var så glad över ett livstecken. Och han verkar ha det bra. Så bra han nu kan ha det under omständigheterna. Jag tänkte försöka få tid till att sätta mig och skriva ett svar idag, igår pratade jag i telefon typ hela eftermiddagen med kusinen.

Förutom att skriva brev blir det det gamla vanliga idag; handla och tvätta. Jag hoppas att jag i alla fall hinner med allt det andra som ska göras nu på morgonen innan det är dags att gå till praktiken, det är inte så mycket som ska göras.

På praktiken däremot har jag massor som ska göras. Gatuförteckningen med vilket hemtjänstområde gatorna tillhör ska uppdateras. Det är hur många sidor som helst som jag ska gå igenom och kolla att allt stämmer. Men jag gillar det, då har jag något att göra. Det finns inget värre är att bara sitta av tiden. Och kaffe, jag ska dricka massor med kaffe! Det behövs verkligen idag för jag är så trött att jag ser suddigt. Tur att man kan skriva och det oftast blir rätt ändå även om man inte helt ser vad man skriver.

Det kan aldrig blir för mycket kaffe
Hellre kaffe än te

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.