Advertisements

Igår var jag så trött att jag somnade om och sov till klockan sju när det var dags att väcka trollen så då fanns det inte riktigt tid till att blogga. Idag vaknade jag fem minuter innan alarmet men jag skulle ju ljuga om jag sa att jag känner mig pigg och utsövd.

Igår fanns det verkligen att göra på jobbet. Dels är alla avgiftshandläggare klar med alla fakturor och då ser de även vilka som avlidit. Och då får jag alltid in en jättehög med akter på avlidna som ska sorteras. Och vi har fyra handläggare så ni kan ju bara tänka er hur många högar jag får in. Jag brukar få in ca 3 stycken akter om dagarna. Och igår var det en hög men minst 20 stycken som skulle sorteras. Plus att jag håller på med gatuförteckningen, vilket är precis vad det låter som. En förteckning med i stort sett alla gator som finns i hela stan, och så ska man kolla av vilket team det tillhör, vilket hemtjänstomtåde, var de får sin mat ifrån osv. Det kommer ta veckor att gå igenom så jag kan ju inte precis påstå att jag är sysslolös. Jag hade så mycket att göra att jag inte ens hann med att kolla på klockan vilket resulterade i att jag höll på att missa både förmiddagskaffet och lunchen.

Idag skulle egentligen jag och J ner på stan efter att jag slutat för dagen, men jag tror att vi tar det en annan gång. Vi ska ju bara ha krokar och en klädhängare och det känns som det kan vänta. Jag vill bara hem till soffan. Jag har varit så totalt slut den här veckan. Igår somnade jag på soffan medans jag väntade på tvätten och jag misstänker att det kan bli en repris av det idag efter att jag varit och handlat middag.

Trollen ska till sin pappa idag över helgen så det blir bara jag och J ikväll. Han ska iofs se Idol, så då lägger jag mig och ser senaste avsnittet av Grey’s Anatomy medans jag väntar på att han ska bli klar i vardagsrummet och komma in till mig och sovrummet och kolla serier.

En liten del av allt det som skulle fixas igår
En liten del av allt det som skulle fixas igår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.