Advertisements

Det är helt sinnessjukt så kallt det är på praktiken. Trots dubbla lager kläder så frös jag som en galning hela dagen. Så jag flexade ut tidigare och åkte ner på stan och mötte J. Vi köpte lite krokar och en klädhängare och sen tog vi bussen till Ica där vi handlade middag. Hans kompis mötte oss där och vi åkte hem tillsammans där vi värmde oss med kaffe. Jag var supertrött så jag lade mig en stund på soffan medans de var inne i sovrummet och spelade xbox. Men kunde inte somna. Det är så irriterande när det blir så.

När Js kompis hade åkt gick J och handlade pizza åt oss, jag var för trött för att laga mat. Vi åt sen slappade vi i soffan tills Idol började. Då förflyttade jag mig in till sängen och kollade lite serier i vänta på att Idol skulle vara över så att J kom in och gjorde mig sällskap. Vi somnade väl strax efter midnatt eller nåt sånt.

Med tanke på när vi somnade kändes det helt ok att vakna runt halv tio idag måste jag säga. Jag gick upp och fixade kaffe och sen hamnade jag här framför datorn. Skönt med en liten stund i lugn och ro och bara vakna till liv.

Idag kanske Js mamma kommer över. Det beror lite på hur J mår. Han blev illamående igår efter pizzan så jag misstänker att det är på grund av köttfärsen han hade på. Och han sover fortfarande så jag vet inte hur han mår idag. Men mår han bra kommer nog hans mamma över en stund på eftermiddagen. Förutom det har vi inga planer alls, vilket är väldigt skönt. Tanken var först att vi skulle hem till hans mamma men det blev ändrade planer så att hon kommer hit istället. Skönt på ett sätt, då kan jag gå i mysbyxor och jag slipper ge mig ut i kylan.

Jag behöver inte ens gå till affären idag. Vi har ju kvar det vi handlade igår så jag får ihop en middag ändå. Alltså blir det mysbyxor hela dagen, precis så som jag älskar att spendera en lördag alltså.

Idag blir det skaldjur
Idag blir det skaldjur

1 Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.