Advertisements

Igår på eftermiddagsrasten så ringde mobilen. Det var Leo som mådde illa och ville komma hem så jag kastade mig på första, bästa buss och mötte upp honom. Han lade sig direkt på soffan under filten när vi kom hem och såg liten och eländig ut. För säkerhets skull ställde vi en hink bredvid men den kom aldrig till användning som tur var. Han piggnade på sig lite men hade fortfarande ont i magen när han skulle sova så jag mailade hans lärare om att jag för säkerhets skull håller honom hemma minst en dag så att vi inte smittar ner hela skolan med magsjuka.

Själv fick jag därför sovmorgon och klev upp strax innan Maja skulle upp. Mailade min chef om att jag är hemma idag. Sen kröp jag ner under täcket igen och somnade om. Så himla lyxigt att få somna om på en vardag, det är jag inte van vid. Synd bara att det är för att Leo inte mår bra. Han mår iofs bättre idag men har ingen aptit så det fick bli två majskakor till frukost för honom. Bättre att äta något litet än ingenting alls.

Maja blev uttagen till helgens match! Hon kommer alltså att ha spelat tre av fyra matcher den här säsongen och jag är så sjukt stolt över henne. En fördel med att de blir äldre är att deras matcher börjar senare, det finns inget värre än att behöva gå upp klockan sex en lördag. På söndag är det en bortamatch som börjar 12 men vi har än så länge inte fått nån info om när det är samling här i stan för gemensam färd dit, det skulle vi få under dagen. Så vi får se när vi behöver kliva upp.

Idag blir det det gamla vanliga här hemma. Handla, tvätta och såna saker. Men skillnaden är att jag har hela dagen på mig och behöver inte hinna med allt på bara nån timma. Mycket skönt att kunna ta allt i lugn takt. Men först och främst ska jag dricka kaffe.

lilith

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.