Advertisements

Om jag bara kunde lista ut vad som är fel med Leo. Han mår inte dåligt eller har ont nånstans, han har bara noll i aptit. Igår åt han typ två majskakor till frukost, sen ingenting till lunch och världens mista portion till middag. Idag är det samma sak. Så det verkar som vi blir hemma i morgon också, jag skickar inte iväg honom till skolan förens hans aptit är tillbaka.

Så igår blev det en rätt lugn dag. Jag fixade med det som skulle göras hemma men hade timmar på mig till att göra ingenting, något som alla känner mig vet att jag är otroligt dålig på. Och Leo hade ockuperat tvn eftersom han var trött, vilket inte är konstigt när han ätit så dåligt. Slutade med att jag hamnade under täcket i sängen med en bok i en timma tills det var dags att börja med maten. Inte helt fel det heller.

Idag antar jag att det blir ungefär samma sak. Det enda andra som ska göras som inte behövdes igår är att dammsuga och det sköter J om så det är inget som jag behöver bekymra mig om. Så det jag behöver göra är att ta tvätten, handla, laga mat och fylla diskmaskinen. Så det lär bli en hel del tid över till att göra ingenting på. Så risken finns att jag tar en bok och kryper ner under täcket idag också.

Ett evighetsarbete
Ett evighetsarbete

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.