Advertisements

Det börjar gå åt rätt håll med Leo. Igår åt han som han skulle både till frukost och middag, men han ville inte ha lunch. Men som sagt, det går åt rätt håll. Men Maja kom hem ifrån skolan och var genomförkyld, ont i huvudet och blek. Så ingen träning för henne idag och så hoppas vi att hon kryar på sig tillräckligt för att kunna spela match på söndag. Själv börjar jag också känna mig hängig igen. Men eftersom jag var hemma tre dagar förra veckan och var sjuk, och var hemma tre dagar den här veckan med Leo så blir det praktiken på måndag hur jag än mår, så länge jag inte är döende. Varma kläder och Alvedon får funka då.

Igår släpade jag med mig J till Ica så att vi kunde passa på att fylla frysen jag rensat. De har ju massor med bra erbjudanden den här veckan så det är ju bara att passa på. Och man kan lugnt säga att vi fyllde frysen. Vi handlade för nästan 600 kr, efter all rabatt var dragen. Vi fick två stora lådor med toalt 4 kg kyckling, en fläskfié, massor med kylvaror, grönsaker och lite annat smått och gott. Tror att det bara var en eller två varor vi betalade fullpris för.

När vi kom hem passade jag på att rensa skafferiet också. Jag vet inte vad det tagit åt mig som fått en sånt ryck att röja och rensa överallt. Men jag är verkligen skittrött på att det är fullt överallt men det finns ändå aldrig nånting hemma. Idag tänkte jag ta kylen. Tur man har diskmaskin så kan man köra alla hyllor där så de blir rena. Tvätten behöver jag inte bry mig om idag för jag tvättade sängkläder igår och eftersom de måste vikas innan de hängs upp hänger de i dubbla lager och tar två dygn på sig att torka. Men å andra sidan tvättade jag tre maskiner igår så då kan jag med gott samvete hoppa över det idag.

När Maja kommer hem ska vi gå till Ica och köpa det vi behöver till middagen, fredagsmys, lördagsgodis och lite annat som kan tänkas behövas. Som mjölk. Det behövs alltid hur ofta jag än köper det. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; det skulle nog vara billigare för oss att ha en egen ko på balkongen. 🙂

Kvällen blir lugn. Hela familjen ska se Idol ikväll. Jag gör som alltid och totalvägrar. Istället stänger jag in mig i sovrummet med mina serier, fast ikväll lutar det åt att det istället blir stand up. En gammal goding med Eddie Murphy har jag som ligger och väntar.

Till och med katten gömmer sig när det är Idol
Till och med katten gömmer sig när det är Idol

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.