Min date ikväll

Det är inte mänskligt att behöva gå upp klockan sju en söndag. Söndagar är till för sovmorgon! Men är det match så är det. Klart att jag följer med, även om det innebär att jag måste gå upp och väckta tuppen. Ja, hela familjen ska med. J, som är den mest morgontrötta som finns klev upp när jag skulle ladda kaffebryggaren, jag som hade tänkt väcka honom med nygjort kaffe. Leo klev också upp utan att knorra, och han gillar inte ens att åka och kolla på matcher. Kvart i nio kommer Kalle för att hämta upp oss och så åker vi till Bollhuset. Där är det gemensam samling innan avfärd emot Söderköping.

Sov så där i natt. Vaknade första gången strax innan klockan fyra och sen har jag vaknat med jämna mellanrum så det vore ju en lögn att säga att jag är pigg. Och inte kan jag sova i bilen heller, sånt har jag riktigt svårt för. Och det är två timmars bilresa, enkel väg. Får roa mig med mobilen på vägen. Men det lär nog bli en tidig kväll.

Större delen av dagen lär vi vara borta så det lär inte bli så mycket gjort här hemma. Det är väl middagen. Tvätten lär få vänta och allt annat också. Matchen börjar klockan tolv, säg att den är klar vid ett. Sen ska vi käka efter för det lär vara ett gäng hungriga tjejer efter en match som jag misstänker kommer bli intensiv för det har alla matcher varit än så länge. Även de matcher där de utklassat motståndarna, där har de ändå gett allt hela vägen trots att de kunnat ta det lugnt. Så säg att vi är hemma vid fyra. Då lär jag vara helt slut vilket jag lätt blir efter långa bilresor. Då har jag ingen lust att ta itu med hemmet. Har inget som är jätteakut som måste göras ändå så det gör inte så mycket.

Kvällen lär tillbringas i sängen efter att trollen lagt sig. Hann inte med att se Vampire Diaries igår så det får bli ikväll istället. Inget kan stoppa mig. Även om jorden skulle gå under så får den vänta med det tills jag sett avsnittet. Inget får hindra mig ifrån min date med Damon ikväll.

damon

(Visited 67 times, 1 visits today)

4 svar

  1. mys med tvdate 😀

    vad kul att du saknar mej när jag inte bloggar, det värmde verkligen att höra <3

    oja, jag har också haft vanlig depression och det känns mycket lättare än denna förlossningsdepression 🙁 är så många nya tankar och känslor som kommer i denna depressionen. dock börjar det bli bättre 🙂 jag gråter mindre och börjar känna kärlek för Alina <3 vardagen med henne börjar kännas mer naturlig men jag tror inte jag riktigt än förstått att hon är mitt barn?
    JoHaNNa recently posted…VECKANS QUOTE . . . VECKA 43My Profile

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com