Advertisements

Det blev ett kort uppehåll härifrån. Jag har prioriterat annat och ibland blir det så.

Tjejerna var kanonduktiga i söndags. De gav verkligen allt och lite till och deras hårda slit lönade sig. De vann, rätt stort, och är fortfarande obesegrade den här säsongen. De leder hela ligan för tillfället! Jag är så stolt över varenda en av dem. Men nu blir det inga matcher på en månad, vilket på sitt sätt är lite skönt faktiskt.

Förutom det har det inte hänt så mycket. Jag jobbar och sliter som vanligt och njuter av varenda sekund. Att ha gått hemma i tre dagar förra veckan är inget jag vill göra om, jag är inte gjord för det. Visst, allt på praktiken är inte superkul men jag trivs verkligen. Hade nån sagt till mig för ett år sen att jag skulle sköta ett arkiv och vara assistent så hade jag bara skakat på huvudet och sagt att de är galna. Det är inte alls något jag hade tyckt lät intressant. Sån tur man kan ha ändå som snubblar över nåt sånt. Eller ja, tur och tur, jag har slitigt hårt i många år för att befinna mig där jag är idag. Och jag sliter hårt varje dag för att visa vad jag går för och vad jag klarar av.

Och allt mitt hårda slit har lönat sig för min arbetsspecialist ringde mig i tisdags efter att jag kommit hem för att berätta att i november har vi möte på arbetsförmedlingen för att skriva på anställningspapprena. Preliminärt kommer anställningen att komma igång den första december! Som jag har kämpat för det och äntligen blir det av. Jag måste bara komma på nåt bra sätt att fira det på.

I eftermiddag misstänker jag att jag kommer att vara riktigt trött för jag fick på tok för lite sömn i natt. Ca 6 timmar hann jag få ihop, inte ens i närheten av det jag behöver. Så det får bli massor med kaffe under dagen, och  kanske en stund på soffan när jag kommer hem och gör det som behövs göras.

Ett stolt, och obesegrat, lag i blått
Ett stolt, och obesegrat, lag i blått

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.