Advertisements

Nehej, inte blev det nån vila när jag kom hem inte, trots att jag var totalt slut. Fixade med tvätten och lite annat och vips var klockan för mycket för att lägga sig en stund för det var snart dags att börja med maten. Vi körde på något enkelt så det blev falukorv och potatismos.

Däremot så gick jag och lade mig väldigt tidigt, klockan var bara strax efter nio. Men det hjälpte inte för hon var efter tio innan jag väl somnade. Och med all den stress som varit den senaste månaden så kan jag tala om att det behövs långt mer än åtta timmars sömn för att funka. Speciellt när man hela tiden vaknar under natten.

Så jag får hoppas på vila idag när jag kommer hem istället. Jag har ju tvätten som ska fixas men tror inte det är så mycket mer än så. Och det tar max tio minuter att vika ihop den. Att hänga den nya tvätten kan jag göra efter maten så jag hoppas på att jag hinner lägga mig en stund på soffan idag. Det är mer än välbehövligt. Jag är så trött när jag vaknar på morgonen att jag ser dubbelt. Helgen är mer än efterlängtad kan jag ju säga. Tack gode gud för kaffe om dagarna, annars hade jag väl inte fått nåt gjort på praktiken på hela dagen.

Det enda anledningen att jag tar mig igenom dagen
Det enda anledningen att jag tar mig igenom dagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.