Advertisements

Gud så trött jag var igår hela dagen. Jag står ju oftast och jobbar eftersom jag sällan är still så värst många sekunder utan det är vridningar hit och dit eftersom det är papper överallt. Då känns det skönare att stå och kunna vrida hela kroppen istället för att sitta ner och bara vrida på överkroppen, då tar det inte lång stund innan jag får ont i ryggen. Men igår var det nära att jag satt ner ändå. Stod och hängde över skrivbordet och kände mig som 100 år gammal. Men konstigt nog gick tiden rätt fort ändå.

På rasten smet jag in till min frisör för att se om hon råkade ha en ledig tid strax efter klockan tre, och det hade hon som tur var. Tar ju inte så lång tid att klippa mig, klipper ju bara topparna oftast. Och det gjorde hon den här gången också. Men det var ju ett tag sen jag klippte mig så det försvann nån cm på längden och sen klippte hon upp det ungefär tre cm. Det tog på sin höjd ca 20 minuter. Sen smet jag in på Ica mitt emot, köpte en cola och sen tog jag bussen hem.

När jag kom hem hade J fixat precis allt hemma, förutom tvätten som han är förbjuden att röra. Den vill jag ha på mitt sätt så då tar jag den. Men han hade bäddat rent hos både oss och trollen, lagt in de smutsiga sängkläderna i tvättmaskinen så jag bara kunde starta den, fixat disken, tömt diskmaskinen och lite annat. Så jag vek undan den torra tvätten som hängde på tvättställningen och kröp ner under filten i soffan i väntan på att tvättmaskinen skulle bli klar.

Kvällen tillbringade jag nerbäddad i sängen med mina serier medans J tillbringade den i vardagsrummet med Idol. När Idol var slut kom han också in och bäddade ner sig och där låg vi tills det var dags att sova strax innan midnatt. Förstår inte hur jag orkade vara vaken så länge med tanke på hur slut jag var. Men det var riktigt skönt att först göra sig i ordning för natten och sen äntligen få blunda. Tog nog inte många sekunder innan jag somnade. Tror jag. Jag var så trött att jag minns faktiskt inte.

Idag blir det en liten shoppingtur tillsammans med Kalle. Vi ska till ÖoB för att månadshandla allt vi behöver, sen en tur till Tuna Park eftersom jag fick presentkort dit och så ska jag smöra lite för att se om vi kan åka till Rusta. Våra golv är ju så himla  kalla, så jag vill ha en liten, mjuk matta på var sin sida om sängen så fötterna inte förvandlas till is när man kliver ur sängen. När shoppingturen är över ska Kalle färga min enorma utväxt.

Hemma finns det inte så mycket som behövs göras, allt har blivit gjort under veckan. Mest av J eftersom jag är fullt upptagen på praktiken om dagarna. Men med tanke på att det blir ut på äventyr med Kalle så går nog i alla fall några timmar av den här dagen. Speciellt som jag inte har nån aning om vad sjutton jag ska köpa för mitt presentkort. Jag tänkte köpa mig ett par tofflor eftersom mina gått sönder men Maja har vuxit ur sina så jag knyckte hennes istället. De går högt upp på benet och är så fluffiga och sköna så.

Majas sköna tofflor sitter perfekt
Majas sköna tofflor sitter perfekt

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.