Advertisements

Vi fick tag på allt vi behövde och lite till igår. Det bästa var att vi hittade två små mattor att ha bredvid sängen för det är så kallt på golvet. Vi passade även på att ta en kaffe hos kusinen för Kalle behövde sitt vattenpass han lämnat kvar där när han skulle borra upp hyllor åt henne.

När vi kom hem kletade han färg i mitt hår, det var verkligen på tiden för så här lång utväxt kan jag inte minnas när jag hade sist. Sen när det var dags att hoppa in i duschen och skölja ur färgen och raka benen så åkte Kalle hem.

Jag och J käkade kebab och sen kröp vi ner i sängen och kollade serier tills det var dags att sova. För att vara en barnledig lördag kom vi i säng tidigt, klockan var inte mer än kvart över elva när vi började göra oss i ordning för att sova. Men det var skönt, och välbehövligt efter den här långa veckan.

Jag vaknade första gången vid sju och gick upp och tog en cigg. Sen gick jag och lade mig och somnade om och sov till tio. Helt himmelskt skönt. Vill inte alls att det ska vara måndag i morgon och man måste gå upp tidigt igen.

Idag är det en typisk söndag här hemma. Ska tvätta lite, lite småstäda, handla, laga mat. Ska vara duktig och betala räkningarna också tänkte jag. Skulle betalat dem i fredags men glömde helt av det. När jag väl kom på det hade jag redan bäddat ner mig i sängen med mina serier och hade ingen lust att kliva upp igen. Så det får bli gjort idag.

Nån njuter av hösten
Nån njuter av hösten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.