Advertisements

Det blev en rätt lugn dag igår. En sån där typisk söndag. Jag fixade med tvätten, J dammsög inne hos Leo och jag skurade golvet där, vi var och handlade och lite såna saker. Till middag skulle vi ha ätit Baconpasta, men Kalle, Rasmus och hans flickvän skulle till Max så vi gjorde dem sällskap istället. Och efter varje gång jag varit där undrar jag varför för maten är inte särskilt speciell och även om man blir full i magen blir man ändå inte mätt. Men det fick gå.

Idag blev det lite sovmorgon eftersom trollen inte är här. Men som tur är kommer de hem idag. Det är ju lov så de visste inte riktigt när. Men J är ju här även när jag är på praktiken så de kan komma när de än känner för det. Skrev att vi äter runt klockan 18 så senast då. Äntligen får jag kramas lite med dem, saknar dem något otroligt de helger de är borta.

Eftersom vi var och handlade igår men inte åt det vi skulle behöver jag inte handla idag. Gud så skönt. Då kan jag ta bussen raka vägen hem istället. Det tjänar jag i alla fall 30 minuter på. Då blir jag snabbare klar med det lilla som ska göras här hemma. Tror det är typ bara tvätten jag behöver fixa innan det är dags att börja med maten.

Ikväll efter trollen lagt sig blir det Walking Dead för mig och J inne i sängen. Senaste avsnittet gick ju i natt så det betyder inga sociala medier alls under dagen för att försöka undvika att få reda på vad som hänt. Vilket betyder att det kommer att bli väldigt tråkiga raster idag under dagen.

Som jag har saknat henne
Som jag har saknat henne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.