Advertisements

Inte blev det många timmars sömn inte. Somnade strax efter midnatt och sen ringde alarmet strax efter klockan sex. Jag får hoppas att den här dagen går fort.

Det blev inget mobilfix igår. Kalle och Maja kom lagom till maten, och när vi väl hade ätit så var klockan alldeles för mycket för att börja med sånt. Eller ja, hon var väl strax innan sju, vilket inte är så mycket. Men jag var alldeles för trött för att börja hålla på med sånt då, så det får bli en annan dag.

När trollen hade lagt sig blev det sängen för mig och J och kolla serier innan det var dags för oss också att sova. Vilket tog alldeles för lång tid så det vore ju synd att säga att jag är pigg idag. Jag får hoppas att dagen på jobbet går fort. Men vi har personalmöte i eftermiddag så har jag otur får jag jobba över två timmar. Det enda bra med det är att jag i såna fall får plus på flexen, vilket alltid är trevligt. Ligger runt tre timmar plus nu, och vet att det kommer att gå en hel del i januari med både möte på familjerätten och läkarbesök. Så all plus är välkommet. Får ju några minuter varje dag eftersom jag alltid är lite tidig, så det byggs sakta men säkert på. Har jag tur får jag ihop till en hel dag i jul. Har ju ingen ledighet alls och julen ligger på en sån dum dag i i år så det blir väldigt lite ledighet för mig.

När jag slutar blir det raka vägen hem, om jag jobbar över. I såna fall får det bli köttbullar till middag för slutar jag fem hinner jag inte handla efter. Jag skulle ha handlat till middagen redan igår, men glömde självklart bort det men som tur var finns det ju köttbullar i frysen. Går mötet snabbt så att jag slutar klockan tre som vanligt hinner jag ta bussen till affären och handla något annat till middag. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Kvällen blir lugn. Så fort trollen lagt sig ska jag och J kolla senaste avsnittet av Walking Dead. Vilket betyder att fram tills dess blir det inga sociala medier för mig på hela dagen. Så rasterna på jobbet kommer att bli väldigt tråkiga. Som tur är så har jag mer än tillräckligt att göra på jobbet nu när det börjar närma sig nytt år och alla listor måste göras.

Mitt måndagsnöje
Mitt måndagsnöje

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.