Advertisements

Mötet var över rätt fort igår så jag slapp jobba över. Vilket på ett sätt är skönt, men det vore skönt med lite mer plus på flexen. Men jag får ju lite varje dag med tanke på att jag alltid är typ tio minuter tidig så det byggs på sakta men säkert.

Eftersom jag inte behövde jobba över igår hade jag tid till att åka och handla nånting till middag så slapp vi äta köttbullar. Efter det var det hem och fixa med tvätten, det var det enda jag hade kvar att göra här hemma förutom middagen. Så himla skönt att kunna komma hem och slippa stressa ihjäl sig.

Kvällen var lugn och spenderades i soffan fram tills trollen lagt sig. Då blev det sängen för mig och J och senaste avsnittet av The Walking Dead. Avsnittet var väl så där tycker jag. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag inte tyckte det var bättre än jag tyckte att det var.

Sen var det dags att sova, klockan kan inte ha varit mer än strax efter tio när jag somnade. Och ändå var jag så otroligt trött när jag vaknade i morse, och är fortfarande.

Idag försvinner det en del flex. Leo har utvecklingssamtal jag ska iväg på på förmiddagen. Så jag hinner typ till jobbet, få undan lite akter, fika och sen måste jag åka. Har jag tur går det rätt fort, vilket det brukar och sen kan jag åka tillbaka till praktiken och fortsätta jobba. Har ju en hel del att göra nu när det börjar närma sig nytt år och det här årets akter ska arkiveras i fem år. För tillfället är Excel min bästa vän som jag nästan umgås med mer än min familj. Nu håller jag tummarna att det finns kaffe när jag kommer så att jag slipper vänta tills rasten halv tio. De dagarna det händer är alltid extrasega.

Liten har blivit stor
Liten har blivit stor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.