Advertisements

Utvecklingssamtalet gick jättebra igår. Det var även första gången jag träffade hans nya fröken, tidigare har vi ju bara haft mailkontakt. Allt var bara fint, förutom att samma skitunge fortfarande är på honom. Och det blev hans fröken väldigt upprörd över och sa att det får hon genast ta itu med. Jag sa att det är skamligt att det fortfarande pågår. Det har pågått i över ett år, och visst har det blivit bättre, men det är fortfarande inte bra och det är inte ok. Hade det varit en arbetsplats med vuxna så hade facket blivit inblandade för länge sen, och det hade även gjorts en anmälan om arbetsmiljö. Och skolan är barnens arbetsplats så varför ska de stå ut bara för att de är yngre? Fortsätter det så kommer jag att göra en anmälan för det här måste få ett slut, och kan inte skolan stoppa det får jag göra det. K var också där, vilket gjorde mig väldigt glad. Jag är ju iofs helt säker på att han gör det med en baktanke men jag bryr mig inte om vilket. Han var där, och det gynnar Leo så då är jag nöjd. Sen varför han gör det är mindre viktigt.

Idag har jag möte på arbetsförmedlingen. Jag tror, men är inte helt säker, att vi ska skriva på papper om min anställning. Nu är det inte långt kvar. några veckor bara, sen kan jag sluta skriva ”praktik” och börja skriva ”jobbet”. Fy fan vad skönt det ska bli. Och plånboken kommer att bli väldigt glad. För att inte tala om hur mycket jag vet att det sticker i ögonen på andra. Jag som med mina diagnoser aldrig skulle kunna varken få eller behålla ett jobb. Jag besegrade mina diagnoser, jag lät dem aldrig diktera vem jag är, och nu står jag här och är på väg att bli anställd på ett jobb jag trivs skitbra med och som jag vet att jag sköter förbannat bra.

Förutom det ser dagen ut som den alltid gör. Praktik, handla, tvätta, laga mat. Det är så skönt att dagarna rullar på som de gör.

upload_-1 (31)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.