Advertisements

Mötet igår var snabbt överstökat. Han registrerade mig i datorn, gav mig lite info, satte första december som startdatum och så var det klart och jag kunde bege mig till jobbet igen. Vi har ett bokat möte den 21 november med en arbetsterapeut som ska inspektera min arbetsplats också, samma dag som de har ett möte med min chef för att skriva papper. Så ännu ett steg på vägen till min anställning är gjord.

Jag var duktig och startade en maskin med tvätt och vek undan den torra tvätten. Mindre duktig var jag som helt glömde av att jag hade en tvätt igång och kom på det lagom tills jag skulle lägga mig. Så den får jag tvätta om idag helt enkelt. Det är väl typ bara det och maten jag har att göra idag när jag kommer hem ifrån jobbet. Så himla skönt att bara kunna komma hem och ta det lugnt. Ska mala tobak också men det är rätt snabbt gjort även om det är skittråkigt.

Det blev tidigt i säng igår. Strax efter klockan tio sov jag, och det välbehövligt. Idag var första dagen som jag inte var så trött att jag såg suddigt när jag kom upp. Tidigare mornar har jag inte ens sett vad som stått på skärmen, allt har bara varit suddigt och hoppat omkring och det har tagit ett bra tag innan jag sett vad som står.

Det har varit lite mycket sista tiden, privat, och det har kört slut på mig totalt. Jag skulle behöva minst en vecka där jag kunde sova ut och sen göra så lite som möjligt om dagarna men så funkar det ju inte riktigt. Eftersom jag blir anställd första december, och kommer att ha inarbetad semester så har jag ingen semester i stort sett mer än nån dag att ta ut under julen så det är bara att bita ihop och istället se fram emot sommaren när jag i alla fall får 2-3 veckor ledigt. Just nu känns det rätt tungt men på nåt sätt så går det ändå. Kanske för att det är enda alternativet just för tillfället. Att det inte skulle gå är helt enkelt inget alternativ.

Igår när jag kom till jobbet fanns det inget kaffe klart. Panik! Och att vänta tills rasten halv tio innan jag får i mig första klunkarna kaffe är inget alternativ, speciellt inte när jag är så trött som jag är och har så mycket att göra som jag har. Så när paniken lagt sig körde jag igång en kanna och några minuter senare hade jag kaffe. Annars funkar jag inte. För tillfället blir det mellan 4-6 muggar kaffe bara under de timmar jag arbetar, och det är minimum för vad jag behöver för att orka genom dagen och få allt gjort utan att begå tusen fel när jag gör det.

Skräcksynen som mötte mig på jobbet igår
Skräcksynen som mötte mig på jobbet igår

2 Comments

  1. Om du glömmer blöt tvätt sådär sent på kvällen igenär det bara lägga dem i en hög, gärna i tvättkorgen och lägg gärna en blöt handduk eller plagg på toppen av högen som om du skulle sätta en filt ovanpå något. Då håller sig tvätten blöt och du kan hänga eller torktumla senare samma dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.