Advertisements

Igår var långt ifrån en effektiv dag på praktiken. Jag är så himla glad att jag vid såna här tillfällen har en praktik där jag är självgående och själv får bestämma vilket tempo jag ska arbeta i. Gjorde säkert inte en tiondel av vad jag brukar göra. Och jag som alltid brukar stå och arbeta var så slut att jag faktiskt satt ner hela dagen på kontoret.

När jag kom hem körde jag igång med tvätten. Den var ju redan tvättad men jag glömde ju bort att hänga upp den så det var bara att tvätta om. Men det räckte med att köra den på snabbprogrammet för att fräscha upp den.

Senare kom mamsen över en liten stund, strax innan jag skulle börja med maten. Vi satt och pratade en stund och hon hade med sig presenter till trollen hon köpt i Spanien. Hon åkte lagom tills jag började med maten.

Kvällen tillbringades i sovrummet som alltid. Och runt tio var det dags att komma i säng och sova. Jag är så oerhört glad att det är fredag idag för gud vad jag behöver lite ledigt. Efter jobbet, som jag misstänker kommer gå på samma sätt idag som igår, blir det raka vägen hem och slänga sig i soffan och vänta på Kalle. Vi ska åka och kolla på Majas träning hade vi tänkt på kvällen. Jag hinner ju aldrig se några av hennes träningar, men de fredagar trollen ska till sin pappa har jag all tid i världen så då passar vi på.

Enda anledningen till att jag får nånting alls gjort på jobbet
Enda anledningen till att jag får nånting alls gjort på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.